Τα καλύτερα της 17ης αγωνιστικής στη Super League Interwetten

Τα καλύτερα της 17ης αγωνιστικής στη Super League Interwetten

Gazzetta team

Ο Ολυμπιακός αν και δυσκολεύτηκε τελικά βρήκε τον τρόπο για να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα, νικώντας με 1-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα στο «Καραϊσκάκης» και έτσι διατήρησε την απόσταση ασφαλείας από τους διώκτες του.

Εκεί, όμως που υπήρξαν ανακατατάξεις στη βαθμολογία ήταν στις παρακάτω θέσεις. Η ΑΕΚ νίκησε τον Ατρόμητο με 2-1, έφτασε τους 36 βαθμούς και έμεινε μόνο στη δεύτερη θέση, προσπερνώντας τον Άρη.

Interwetten.gr, Χρυσός Χορηγός της Super League! 21+

Οι «κίτρινοι» δεν κατάφεραν ούτε αυτή την αγωνιστική να κατακτήσουν τους τρεις βαθμούς, καθώς γνώρισαν την εντός έδρας ήττα με 1-0 από τον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» δείχνουν πως ξεπερνάνε το κακό τους ξεκίνημα στο πρωτάθλημα και ελπίζουν σε ανάλογη πορεία στη συνέχεια. Από την άλλη ο ΠΑΟΚ πέρασε… αέρας από το Ηράκλειο σκοράροντας τρία τέρματα επί του ΟΦΗ.

Να αναφέρουμε επίσης ότι την ερχόμενη αγωνιστική έχουμε μάχη Δικεφάλων καθώς ΠΑΟΚ και ΑΕΚ θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στην Τούμπα την Κυριακή (24/01).

Μέχρι τότε, όμως ας δούμε τι έγινε αυτή την αγωνιστική μέσα από τέσσερις κατηγορίες (Το ωραιότερο γκολ - Το VAR - Η καλύτερη φάση - Η δήλωση).

Και αν μη τι άλλο είχαμε πολλές επιλογές από τις οποίες έπρεπε να επιλέξουμε κα μετά το τέλος της 17ης αγωνιστικής για την Super League Interwetten.

image

Αυτό το Σαββατοκύριακο ναι μεν δεν απολαύσαμε αρκετά γκολ. Μόλις σε δύο διαφορετικά παιχνίδια είχαμε οver (ΑΕΚ – Ατρόμητος 2-1, ΟΦΗ – ΠΑΟΚ 0-3). Το 1-0 (Ολυμπιακός – ΠΑΣ Γιάννινα) και το 0-1 (ΑΕΛ – Απόλλων Σμύρνης 0-1, Αρης – Παναθηναϊκός 0-1) ήταν τα σκορ που κυριάρχησαν.

Ετσι, δεν είχαμε αρκετά γκολ, ωστόσο αυτό δε σημαίνει ότι δεν είχαμε και εντυπωσιακά.

Σίγουρα τα γκολ των Χασάν και Καμπετσή ήταν ξεχωριστά μιας και έδωσαν στις ομάδες τους τη νίκη, αλλά αυτό το οποίο κέρδισε τις εντυπώσεις όλων ήταν του Μάρκο Λιβάια στο ΟΑΚΑ με τον Ατρόμητο.

Ο Μάνταλος είδε με μπαλιά τρύπα εξαιρετικά την κίνηση και το ανέβασμα του Μπακάκη, ο οποίος γύρισε ιδανικά στον Λιβάια και ο Κροάτης με κεφαλιά ψαράκι πέτυχε το 2-0, διπλασιάζοντας τα τέρματα της ομάδας του και ουσιαστικά με αυτόν τον τρόπο καθάρισε το παιχνίδι και τους τρεις βαθμούς.

image

Ο ΠΑΟΚ… ξέσπασε πάνω στον ΟΦΗ, επικρατώντας με 0-3 παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο και χάνοντας πολλές ευκαιρίες για ακόμα μεγαλύτερο σκορ.

Στο πρώτο ημίχρονο σπατάλησε αρκετές ευκαιρίες για να σκοράρει, ωστόσο στο δεύτερο τις εκμεταλλεύτηκε και κατάφερε να πάρει ένα σημαντικό διπλό.

Στο 25’ οι Κρητικοί έμειναν με 10 παίκτες, αφού ο Βάτερμαν βγήκε από την περιοχή του και έκανε σκληρό φάουλ στον Τζόλη. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ διαμαρτυρήθηκαν για κόκκινη, με τον ρέφερι της αναμέτρησης Παπαπέτρου να πηγαίνει στο VAR να τσεκάρει τη φάση και να αλλάζει απόφαση βγάζοντας την κόκκινη στον Βάτερμαν.

Μία απόφαση η οποία έκρινε σε μεγάλο βαθμό το ματς.

image

Αδιαμφισβήτητα στη συγκεκριμένη κατηγορία ανήκει η αφιέρωση του Χασάν στον Ομάρ Ελ Αμπντελαουί, ο οποίος είχε το ατύχημα ανήμερα της Πρωτοχρονιάς με ένα πυροτέχνημα.

Ο Αιγύπτιος φορ του Ολυμπιακού ήταν αυτός ο οποίος με υπέροχη κεφαλιά, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων, δίνοντας στην ομάδα του τους τρεις βαθμούς.

Αμέσως μετά την επίτευξη του τέρματος ο Αιγύπτιος επιθετικός δεν ξέχασε τον πολύ καλό φίλο και αρχηγό του τα προηγούμενα δύο χρόνια και με τον τρόπο του θέλησε να του αφιερώσει το σημαντικό τέρμα που πέτυχε, το οποίο χάρισε τη νίκη στον Ολυμπιακό.

image

Ο Παναθηναϊκός έφυγε με τους τρεις βαθμούς από τη Θεσσαλονίκη το «Κλεάνθης Βικελίδης» χάρη στο γκολ του Αργύρη Καμπετσή στο 9’.

Ωστόσο, κορυφαία εμφάνιση πραγματοποίησε και ο Σωκράτης Διούδης, ο οποίος κατέβασε… ρολά και διατήρησε ανέπαφη την εστία του με τις εντυπωσιακές του επεμβάσεις.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο 27χρονος πορτιέρε του «τριφυλλιού» μίλησε για την παρουσία του στον Άρη και υπενθύμισε την προσφορά του στους «κίτρινους», με αφορμή τα όσα άκουσε από την κερκίδα κατά την διάρκεια του αγώνα.

«Είναι κάποια πράγματα που δεν τα δέχομαι. Δεν είμαστε ρομπότ ν’ ακούμε οποιονδήποτε που θέλει να ξεσπάσει. Έχω μεγαλώσει στον Άρη, έχω περάσει τη μισή μου ζωή εδώ, τα 14 από τα 28 μου χρόνια. Έχω φέρει χρήματα, έχω χαρίσει χρήματα, έχω αποδείξει τι σημαίνει ο σύλλογος για μένα, εχω αποδείξει τι σημαίνει ο Αρης για μένα.

Δεν δέχομαι να αμφισβητεί κανείς την παρουσία μου εδώ και το ποιόν μου. Ήμουν εκνευρισμένος για ορισμένα πράγματα που άκουσα από την κερκίδα για το σπίτι μου. Εδώ δίπλα είναι, το ξέρουν όλοι, στα 200 μέτρα από εδώ.

Δεν έχω κάτι με τον κόσμο του Άρη, έχω πάρει πολλά απ’ αυτούς, τους σέβομαι.

Χαίρομαι πραγματικά που η ομάδα τους κάνει καλή πορεία, έχουν περάσει δύσκολα, αλλά στα δύσκολα χρόνια που πέρασαν, ήμουν κι εγώ εδώ», ήταν τα λόγια του Ελληνα γκολκίπερ.