Τα καλύτερα της 10ης αγωνιστικής στη Super League Interwetten

Τα καλύτερα της 10ης αγωνιστικής στη Super League Interwetten

Gazzetta team

Ολοκληρώθηκε η 10η αγωνιστική της Super League Interwetten με τα φαβορί να κατακτούν νίκες.

Αρχικά, το Σάββατο (28/11) ο Ολυμπιακός πέρασε από τη Θεσσαλονίκη και το «Κλεάνθης Βικελίδης» με 2-1, έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ανδρέα Μπουχαλάκη κι έτσι σκαρφάλωσε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στις νίκες μετά από δύο σερί ήττες από Ατρόμητο και Ολυμπιακό, επικρατώντας με 2-1 του Παναιτωλικού.

ΑΕΚ και ΠΑΟΚ αγωνίστηκαν μακριά από τις έδρες και κατέκτησαν επίσης τους τρεις βαθμούς, νικώντας Αστέρα Τρίπολης (2-1) και Λαμία (2-0) αντίστοιχα. Η αυλαία της 10ης αγωνιστικής έπεσε μ' ένα απίστευτο ματς, με ακόμη πιο απίστευτη εξέλιξη. Απόλλων Σμύρνης και Βόλος μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας (3-3) παρά το γεγονός πως η «Ελαφρά Ταξιαρχία» προηγήθηκε με 3-0 στο σκορ.

Interwetten.gr, Χρυσός Χορηγός της Super League! 21+

Σε μία ακόμη αγωνιστική της Super League Interwetten, είχαμε γκολ και θέαμα και το gazzetta.gr ξεχωρίζει ότι καλύτερο είδε μέσα από 4 κατηγορίες.

Αυτές είναι:

Το ωραιότερο γκολ - Το VAR - Η καλύτερη φάση - Η δήλωση

Και αν μη τι άλλο είχαμε πολλές επιλογές από τις οποίες έπρεπε να επιλέξουμε και για τις τέσσερις κατηγορίες μετά το τέλος της 10ης αγωνιστικής για την Super League Interwetten.

image

Η ΑΕΚ κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Αστέρα στην Τρίπολη, σε μία έδρα όπου παραδοσιακά την δυσκολεύει χάρη στο εξαιρετικό τέρμα που σημείωσε ο Καρίμ Ανσαριφάρντ.

Οι «κιτρινόμαυροι» έκαναν ένα από τα καλύτερα ημίχρονα της σεζόν, ωστόσο είδαν τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν στη μοναδική τους τελική στο πρώτο μέρος. Παρ’ όλα αυτά η ΑΕΚ δεν είχε πει την τελευταία της λέξη και στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 58’ πήρε και πάλι κεφάλι στο σκορ με τον Ανσαριφάρντ.

Το γκολ του Ιρανού έμελλε να ήταν κι αυτό που έδωσε τους τρεις βαθμούς στην Ενωση.

Όλα ξεκίνησαν όταν Ο Λιβάια έκανε... μαγική μπαλιά στον Βασιλαντωνόπουλο, αυτός γύρισε στον Σάκχοφ που την κατάλληλη στιγμή «έστρωσε» για τον Ανσαριφάρντ που με ωραία τελείωμα την έστειλε στα δίχτυα του Παπαδόπουλου.

Ηταν ένα γκολ «προϊόν» πολύ καλής ομαδικής συνεργασίας και ωραίας εκτέλεσης.

image

Ο Παναθηναϊκός μετά από δύο σερί ήττες από Ατρόμητο και Ολυμπιακό, επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας με 2-1 του Παναιτωλικού στο ΟΑΚΑ και με αυτόν τον τρόπο βελτίωσε και τη θέσή του στη βαθμολογία της Super League Interwetten.

Οι «πράσινοι» κατά διαστήματα ήταν καταιγιστικοί όπως καταδεικνύουν τα πέντε γκολ που πέτυχαν, έστω κι αν τα τρία ακυρώθηκαν!

Αρχικά στο 9ο λεπτό της αναμέτρησης, το τέρμα που πέτυχε με τον Αϊτόρ δεν μέτρησε ως οφσάιντ, ωστόσο ο Παναθηναϊκός πήγε στα αποδυτήρια με προβάδισμα δύο τερμάτων χάρη στο γκολ του Μακέντα και το αυτογκόλ του Λιάβα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός βρήκε και πάλι δίχτυα αλλά και πάλι το γκολ που πέτυχε ο Αϊτόρ δεν μέτρησε επειδή στο ξεκίνημα της φάσης ο Βιγιαφάνιες είχε κάνει χέρι.

Όπως επίσης και το γκολ του Μαουρίτσιο στο 76’ δεν μέτρησε, καθώς ο Βραζιλιάνος μέσος ήταν σε αντικανονική θέση.

image

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια έβαλε φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στη νίκη του ΠΑΟΚ με τη Λαμία.

Ο Πορτογάλος μπορεί να πέρασε ως αλλαγή στο ματς, όμως κατάφερε να κάνει αισθητή την παρουσία του και παράλληλα να «κλειδώσει» τη νίκη για την ομάδα του.

Πέντε λεπτά μετά την είσοδό του στο ματς ο Βιεϊρίνια επέστρεψε μετά από δέκα μήνες στα γκολ, με απευθείας εκτέλεση φάουλ και κλείδωσε την υπόθεση νίκη.

Πέρα από την τρομερή εκτέλεση αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι όταν έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κατευθύνθηκε στον προπονητή του, Πάμπλο Γκαρσία και τον αγκάλιασε ενώ από πίσω ο Μιχαηλίδης αποθέωνε τον συμπαίκτη του που επέστρεψε στα γκολ με αυτόν τον τρόπο.

image

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στον αγώνα με τον Άρη, για τον Ολυμπιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης», καθώς με δύο δικά του γκολ η ομάδα του Μαρτίνς πήρε το τρίποντο στη Θεσσαλονίκη.

Ο Κρητικός μέσος αμέσως μετά το τέλος του ματς μίλησε για την απόδοσή του, τονίζοντας πως σέβεται αλλά δεν ακούει την όποια κριτική, παρά δουλεύει συνεχώς για να βελτιώνεται.

«Δεν ασχολούμαι και δεν διαβάζω τίποτα από τότε που γύρισα στην Ελλάδα.

Προσπαθώ να βελτιώνομαι και να γίνομαι καλύτερος. Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Δεν με αγγίζει.

Κάνω τη δουλειά μου και ο καθένας έχει τη γνώμη του και είναι σεβαστή», ανέφερε μεταξύ άλλων ο έμπειρος μέσος των «ερυθρολεύκων».