Koρακάκη στο Gazzetta: «Ηθελα να κάνω υπερήφανη την Ελλάδα»

Koρακάκη στο Gazzetta: «Ηθελα να κάνω υπερήφανη την Ελλάδα»

bet365

Το Gazzetta κατέγραψε όλες τις στιγμές της Αννας Κορακάκη μετά το χαμένο μετάλλιο στα 10 μέτρα, μίλησε μαζί της και σας μεταφέρει όσα έγιναν στο σκοπευτήριο Asake.

Ο τελικός των 10 μέτρων είναι σε εξέλιξη και όταν τελειώνει τις βολές της η Αννα Κορακάκη, ακολουθούν μία Κινέζα και μία Ρωσίδα που πετυχαίνουν το καλύτερο με αποτέλεσμα η Ολυμπιονίκης μας, να μένει εκτός διεκδίκησης μεταλλίων.

Εμφανώς στενοχωρημένη, κάθεται δίπλα στον πατέρα της και ξεσπά σε λυγμούς. Το όνειρο της κατάκτησης ενός ακόμα Ολυμπιακού μεταλλίου, τουλάχιστον στα 10 μέτρα, είχε τελειώσει για την Αννα που μιλά στο Gazzetta για εκείνη τη στιγμή: «Οι στιγμές εκείνες ήταν έντονες για μένα. Όταν αποκλείστηκα από τον αγώνα για τα μετάλλια, κάθισα δίπλα του και ξέσπασα σε δάκρυα. Προσπάθησε να με παρηγορήσει και μου είπε ότι ήταν πολύ υπερήφανος για μένα και το αποτέλεσμα μου, λαμβάνοντας υπόψη και το γεγονός ότι δεν είχα επίσημο αγώνα για δύο χρόνια λόγω της πανδημίας και ήρθα εδώ με δύο μόνο αγώνες.»

Κορακάκη

Στις πατρικές κουβέντες προστέθηκαν και τα θερμά λόγια του Προέδρου της ΕΟΕ Σπύρου Καπράλου που έτρεξε αμέσως στο πλευρό της αθλήτριας. Είχε κανονίσει μάλιστα, ως μέλος της ΔΟΕ να κάνει αυτός την απονομή στα 10 μέτρα προσδοκώντας στην παρουσία της Κορακάκη, αλλά αυτό δεν συνέβη.

Κορακάκη

Και δεν ήταν μόνο αυτοί που ήθελαν να πουν μία κουβέντα παρηγοριάς στην Αννα. Η κολλητή της Ζοράνα Αρούνοβιτς από τη Σερβία, κάτοχος του παγκοσμίου ρεκόρ, παρότι αποκλείστηκε στον προκριματικό, έτρεξε κοντά στην Ελληνίδα πρωταθλήτρια να την παρηγορήσει.

Κορακάκη

Τα λόγια συμπαράστασης έπιασαν τόπο, καθώς όσο περνούσε η ώρα, η Κορακάκη ξεπερνούσε την πίκρα και άρχισε να βλέπει πιο ψύχραιμα την κατάσταση. «Δεν ήταν ένα αποτέλεσμα που θα περίμενα, επειδή τα είχα πάει εξαιρετικά στον προκριματικό, με δύο πόντους πίσω από το παγκόσμιο ρεκόρ που είχα πετύχει το 2018. Με τη νέα μορφή, ο τελικός είναι σαν ρωσική ρουλέτα, όλα αλλάζουν. Δεν ήταν καλή στιγμή για μένα, ήμουν και λίγο άτυχη και τελικά κατατάχθηκα στην 6η θέση», μας είπε.

Λίγο αργότερα ήταν η κανονική Αννα! Χαμογελαστή με διάθεση για αστεία… Όταν είδε στη μικτή ζώνη την επίσης καλή της φίλη, Αντοανέτα Κονσταντίνοβα από τη Βουλγαρία που κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο να δίνει συνέντευξη, πήγε κοντά της και άρχισε να τραβά selfie.

Κορακάκη

Όπως είπε, ήθελε αυτό το μετάλλιο για να δώσει χαρά στους Ελληνες: «Δεν είχα μεγαλύτερη πίεση λόγω των δύο μεταλλίων του Ρίο. Ηθελα και πάλι να κάνω και υπερήφανη την Ελλάδα, πέρα από το γεγονός ότι ήμουν Σημαιοφόρος στην Τελετή Εναρξης, αλλά ήταν κακή στιγμή για μένα, όπως αποδεικνύει και το σκορ στον προκριματικό. Εδωσα τον καλύτερο μου εαυτό αλλά δεν ήρθε το μετάλλιο.»

Κορακάκη

Πλέον στρέφει την προσοχή της, στον αγώνα των 25 μέτρων. Αυτό το μετάλλιο δεν θέλει να το χάσει! «Δεν έχω αγώνισμα που να ξεχωρίζω, είμαι το ίδιο καλή και στα 10 και στα 25 μέτρα. Πρέπει να ηρεμήσω και να στρέψω το μυαλό μου στον αγώνα των 25 μέτρων, όπου ευελπιστώ να πάρω κάτι καλύτερο από τον σημερινό αγώνα.»

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα