Πυγμαχία: Εξι προκρίσεις σε ημιτελικούς οι εθνικές παίδων – κορασίδων στο Ευρωπαϊκό

Κώστας Ευθυμιάδης
Ασύλληπτες εμφανίσεις από τους αθλητές της πυγμαχίας στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα παίδων -κορασίδων όπου εξασφάλισαν 6 μετάλλια με ισάριθμες προκρίσεις σε ημιτελικούς!

Τρομερά πράγματα από τα πιτσιρίκια της ελληνικής πυγμαχίας που στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα παίδων – κορασίδων στην Ιταλία, προκρίθηκαν σε 6 ημιτελικούς, εξασφαλίζοντας μετάλλια για τη χώρα!

Συγκεκριμένα:

Ο Βασίλης Τόπαλος νίκησε στην κατηγορία των 60 κιλών, με διακοπή από τον διαιτητή, τον Πολωνό Μαριούζ. Στον ημιτελικό αντίπαλός του θα είναι ο Αρμένιος Νερσισιάν.

Ο Μανώλης Φωτιάδης νίκησε τον Γεωργιανό Ζακαριάν επίσης με διακοπή στα 63κ. Αντίπαλός του στον ημιτελικό ο Ιρλανδός Λένον.

Στα 48κ. η Μαρία Γεωργοπούλου νίκησε νοκ άουτ την Ουκρανή Πραβντίβα. Στον ημιτελικό αντιμετωπίζει την Γουάιτ από την Αγγλία.

Στα 57κ. η Παναγιώτα Κούζιλου με 5-0 στα σημεία την Πολωνή Γιάρζαμπεκ. Αντίπαλός της στα ημιτελικά η Ιταλίδα Μπατιστέλα.

Στην κατηγορία των 46κ. η Αννα Μαρία Τριφύλλη επίσης με 5-0 την Ισμαϊλοβα από το Αζερμπαϊτζάν. Στον ημιτελικό αντιμετωπίζει την Ουκρανή Ποκουσάι.

Στα 63κ. η Μαριεύα Ντασιονάκη με νοκ άουτ την Ουκρανή Ζάκαρτσουκ. Στον ημιτελικό θα μονομαχήσει με την Τουρκάλα Μπαμπάτ.

Ολοι οι ημιτελικοί θα διεξαχθούν αύριο (2/10).