Εθνική Ελλάδας: Ανησυχία για τον «παγκίτη» Βλαχοδήμο

Gazzetta team
Εθνική Ελλάδας: Ανησυχία για τον «παγκίτη» Βλαχοδήμο

bet365

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος έχει χάσει εσχάτως την θέση του βασικού τερματοφύλακα στη Μπενφίκα, γεγονός που προβληματίζει τον Τζον Φαν'τ Σιπ και το επιτελείο της Εθνικής Ελλάδας, ενόψει της έναρξης των προκριματικών του Μουντιάλ 2022.

Στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της Μπενφίκα (τρία στο Πρωτάθλημα και ένα στο Κύπελλο), ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος έχει χάσει την θέση του βασικού τερματοφύλακα, με τον προπονητή του Ζόρζε Ζέσους να προτιμάει τον Έλτον Λέιτε.

Αυτή η εξέλιξη, όπως επισημαίνουν και τα πορτογαλικά ΜΜΕ, έχει προβληματίσει τον ομοσπονδιακό προπονητή της Ελλάδας, Τζον Φαν'τ Σιπ, αφού ο Βλαχοδήμος είναι εκ των βασικών επιλογών για την εστία της εθνικής μας ομάδας.

Σύμφωνα, μάλιστα, με την εφημερίδα «A Bola», ο προπονητής τερματοφυλάκων, Φάνης Κατεργιαννάκης, ήρθε σε επαφή με τον 26χρονο γκολκίπερ για να μάθει λεπτομέρειες για την κατάστασή του, αφού πλησιάζουν οι πρώτοι αγώνες για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2022, με Ισπανία (25/3) και Γεωργία (31/3).

Προς το παρόν, πάντως, ο Ζεσούς έχει ξεκαθαρίσει ότι πρόθεσή του είναι να διατηρήσει τον Λέιτε κάτω από τα δοκάρια, αφήνοντας στον πάγκο τον Βλαχοδήμο των 23 συμμετοχών φέτος.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDIAL Τελευταία Νέα