Βραβεύτηκε από το Υπουργείο Ναυτιλίας και το Λιμενικό ο Θοδωρής Βλάχος

Αντώνης Πατσούρας
Βραβεύτηκε από το Υπουργείο Ναυτιλίας και το Λιμενικό ο Θοδωρής Βλάχος

bet365

Ο Θοδωρής Βλάχος, ο προπονητής που οδήγησε την εθνική Ελλάδος στην κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στο Τόκιο, βραβεύτηκε από το Υπουργείο Ναυτιλίας και το Λιμενικό.

Με αφορμή την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και το Λιμενικό Σώμα βράβευσε τον Θοδωρή Βλάχο.

Ο προπονητής της ομάδας που ανέβηκε στο 2ο σκαλί του βάθρου στο Τόκιο είναι ανθυποπλοίαρχος του Λιμενικού και παράλληλα προπονητής της ομάδας πόλο του Λιμενικού αλλά και της εθνικής ενόπλων.

Η βράβευση έλαβε χώρα στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και παρέστησαν μεταξύ άλλων ο Υπουργός Ιωάννης Πλακιωτάκης, ο Υφυπουργός Κώστας Κατσαφάδος και ο Α' Υπαρχηγός του Λιμενικού Σώματος Αντιναύαρχος Ισάκογλου Νικόλαος.

Αφού λάνσαρε έναν καινοτόμο υπερπλήρη οδηγό για τη νέα σεζόν του ΝΒΑ, το Gazzetta ταξίδεψε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για ένα NBA Tour χωρίς προηγούμενο. Ο Αντώνης Καλκαβούρας θα βρεθεί σε έξι διαφορετικές πολιτείες των Η.Π.Α. ακολουθώντας τους πρωταθλητές Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μείνετε συντονισμένοι, το περιεχόμενο θα είναι εντυπωσιακό!