Πρόταση της ΚΟΕ σε Βλάχο για ανανέωση έως το 2024, αλλά και «διαζύγιο» με Ολυμπιακό

Πρόταση της ΚΟΕ σε Βλάχο για ανανέωση έως το 2024, αλλά και «διαζύγιο» με Ολυμπιακό

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta συναντήθηκαν πριν λίγη ώρα στο Τόκιο ο Κυριάκος Γιαννόπουλος με τον Θοδωρή Βλάχο με τον πρόεδρο της ΚΟΕ να καταθέτει πρόταση ανανέωσης συνεργασίας.

Πρόταση στον Θοδωρή Βλάχο να παραμείνει στην εθνική ομάδα έως το Παρίσι και τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 κατέθεσε ο Κυριάκος Γιαννόπουλος.

Ο πρόεδρος της ΚΟΕ μια ημέρα μετά από την ολοκλήρωση των αγώνων της εθνικής ομάδας η οποία πέτυχε την μεγαλύτερη επιτυχία της ιστορίας της στο Τόκιο με την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες κάλεσε τον Έλληνα προπονητή για συζήτηση.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Gazzetta η πρόταση από οικονομικής απόψεως είναι πολύ υψηλή και πλησιάζει τα χρήματα που δίνουν ομοσπονδίες που μονοπωλούν τα μετάλλια στις μεγάλες διοργανώσεις στους προπονητές τους.

Η πρόταση ισχύει βέβαια εάν ο Θοδωρής Βλάχος πάρει «διαζύγιο» με τον Ολυμπιακό, με τον οποίο έχει συμφωνήσει για τη νέα περίοδο, και έχει αποκλειστική συνεργασία με την ΚΟΕ.

Ο πιο επιτυχημένος Έλληνας προπονητής άκουσε την πρόταση και δεσμεύτηκε να απαντήσει τις επόμενες ημέρες αφού μιλήσει και με την ομάδα του, τον Ολυμπιακό.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα