Βάργκα: «Πλεονέκτημα για την Ελλάδα ότι οι περισσότεροι παίκτες και ο προπονητής είναι από ένα σύλλογο»

Βάργκα: «Πλεονέκτημα για την Ελλάδα ότι οι περισσότεροι παίκτες και ο προπονητής είναι από ένα σύλλογο»

bet365

Ο αρχηγός της εθνικής Ουγγαρίας Ντένες Βάργκα μίλησε μετά από την ήττα από την Ελλάδα για το πλεονέκτημα της αντιπάλου ομάδας να έχει πολλούς παίκτες και τον προπονητή από έναν σύλλογο, τον Ολυμπιακό.

Για τον αποκλεισμό της Ουγγαρίας από την Ελλάδα αλλά και για το μυστικό της αντιπάλου ομάδας μίλησε στα ουγγρικά ΜΜΕ ο Ντένες Βάργκα.

Ο αρχηγός της Ουγγαρίας και ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο σημείωσε ότι η Ελλάδα έπαιξε τρομερή άμυνα όπως και με το Μαυροβούνιο και σημειώνει ότι προσπάθησαν να "σπάσουν" την άμυνα αυτή αλλά δεν τα κατάφεραν.

Εν συνεχεία στάθηκε στην παρουσία στην εθνική ομάδα της Ελλάδος πολλών παικτών και του προπονητή, απο έναν σύλλογο, τον Ολυμπιακό.

«Το μυστικό των Ελλήνων και αυτό που σίγουρα βοηθάει είναι ότι οι περισσότεροι παίκτες προέρχονται από έναν σύλλογο (σ. τον Ολυμπιακό) με τον ίδιο προπονητή (σ. τον Θοδωρή Βλάχο) και παρόλο που ήλπιζα ότι αυτό θα μπορούσε να τους κουράσει. Είναι πολύ δεμένοι μεταξύ τους», είπε ο Ντένες Βάργκα.

Μετά από τον ημιτελικό συνεχάρη τον Θόδωρο Βλάχο και του ευχήθηκε να πάρει το χρυσό.

Photo: Derencsényi István/MVLSZ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα