Βλαχόπουλος στο Gazzetta: «Δεν είναι ώρα να μιλάμε ούτε για πόλο ούτε για μετάλλια»

Δήμος Μπουλούκος
Βλαχόπουλος στο Gazzetta: «Δεν είναι ώρα να μιλάμε ούτε για πόλο ούτε για μετάλλια»

bet365

Ο Άγγελος Βλαχόπουλος δεν είχε καμία διάθεση να ασχοληθεί με το μετάλλιο και μέσω του Gazzetta εύχεται κουράγιο και καλή δύναμη σε όσους δοκιμάζονται από τις φωτιές.

Ο Άγγελος Βλαχόπουλος, συγκλονισμένος από τις φωτιές στην Ελλάδα, δήλωσε μετά την τεράστια νίκη επί της Ουγγαρίας με 9-6 στο Gazzetta:

Για τα σημάδια στο κορμί του και αν πονάνε μετά τη νίκη-πρόκριση: «Τόσα που τραβάνε οι συμπατριώτες μας, τι να μας πονέσει; Τι να σκεφτούμε και τί να μας πονέσει;».

Για το αν δίνει μια παρηγοριά αυτό το μετάλλιο: «Ελπίζω ναι, να ξέφυγαν λίγο από τον πόνο που έχει προκληθεί αυτές τις μέρες, να πήραν δύναμη. Ως ομάδα τους ευχαριστούμε όλους: Πυροσβέστες, εκείνους που βοηθούν, τον κόσμο που προσπαθεί να λύσει με τον δικό του τρόπο όλο αυτό που περνάμε. Θεωρώ ότι δεν είναι ώρα να μιλήσουμε ούτε για πόλο ούτε για μετάλλια ούτε για τίποτα. Η σκέψη μας είναι μαζί τους και προχωράμε.

Ελπίζω να βοηθήσαμε έστω και λίγο τον ελληνικό λαό. Κουράγιο, καλή δύναμη και ελπίζω να έρθουν καλύτερες μέρες».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα