Λούδης στο Gazzetta: «Το Μαυροβούνιο πρέπει να φοβάται και όχι η Ελλάδα»

Λούδης στο Gazzetta: «Το Μαυροβούνιο πρέπει να φοβάται και όχι η Ελλάδα»

bet365

Ο 4ος Ολυμπιονίκης της Αθήνας και προπονητής του ΓΣ Περιστερίου Κώστας Λούδης σχολιάζει στο Gazzetta το παιχνίδι με τις ΗΠΑ αλλά και τον προημιτελικό με το Μαυροβούνιο.

Η Ελλάδα προκρίθηκε ως 1η από τον Α' όμιλο του Ολυμπιακού τουρνουά πόλο του Τόκιο και θα παίξει την Τετάρτη (08:00) με το Μαυροβούνιο για μια θέση στους "4".

Το παιχνίδι της Ελλάδος με τις ΗΠΑ για την 5η ημέρα του ομίλου αλλά και τον επόμενο αντίπαλο μας το Μαυροβούνιο σχολιάζει στο Gazzetta ο 4ος Ολυμπιονίκης της Αθήνας και αρχηγός της εθνικής Κώστας Λούδης.

Αναλυτικά η ανάλυση του Κώστα Λούδη:

«Η άμυνα μας είναι εξαιρετική»

«Η Ελλάδα και η Ισπανία είναι οι πιο σταθερές ομάδες στη φάση των ομίλων. Αυτό είναι ένα πρώτο συμπέρασμα. Για το παιχνίδι με τις ΗΠΑ θα πω ότι η δική μας άμυνα το έκανε να μοιάζει εύκολο ενώ δεν είναι.

Η άμυνα μας και το ποσοστό μας στον παίκτη λιγότερο είναι εξαιρετικό. Πολύ καλή εμφάνιση και πάλι από τον τερματοφύλακα μας, τον Μάνο Ζερδεβά.

Αυτό που μου αρέσει είναι ότι υπάρχει τρομερό πάθος στην άμυνα. Μετά από τα μπλοκ. Στην επίθεση έχουμε πολλές επιλογές. Σήμερα ο Φουντούλης και ο Γενηδουνιάς πέτυχαν 9 γκολ.

«Να μας φοβάται το Μαυροβούνιο»

Είδα το παιχνίδι της Σερβίας με το Μαυροβούνιο και η εμφάνιση των αντιπάλων μας ήταν κάκιστη. Ίσως το παράτησαν και έστρεψαν το ενδιαφέρον τους στον προημιτελικό με την Ελλάδα.

Δεν πρέπει να λάβουμε υπόψιν μας το παιχνίδι Σερβία-Μαυροβούνιο. Το Μαυροβούνιο πρέπει να φοβάται και όχι η Ελλάδα. Η εικόνα μας είναι εξαιρετική και εάν συνεχίσουμε έτσι θα προκριθούμε.

Ο Ίβοβιτς είναι ένας παίκτης που θα πάρει πολλές προσπάθειες και θέλει προσοχή αλλά δεν θα το κρίνει ένας παίκτης το παιχνίδι αλλά η ομαδική προσπάθεια.

«Κλειδί ο παίκτης παραπάνω/λιγότερο»

Νομίζω ότι όλα θα κριθούν στα ποσοστά μας στον παίκτη παραπάνω και λιγότερο. Θα δοθούν πολλές αποβολές, το είδαμε και στον όμιλο και θα πρέπει να προσέξουμε.

Η Ελλάδα με τις εμφανίσεις της με κάνει να είμαι αισιόδοξος για πρόκριση στην τετράδα.

Έχουμε καλό λιγότερο/παραπάνω, έχουμε υπομονή στην επίθεση, και καλά σουτ. Αυτά τα στοιχεία πρέπει να έχει μια ομάδα για να φέρει διάκριση. Η Ελλάδα τα έχει».

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα