Ελλάδα - Ουγγαρία 10-9: Η ανάλυση του Κώστα Λούδη

Ελλάδα - Ουγγαρία 10-9: Η ανάλυση του Κώστα Λούδη

bet365

Ο 4ος Ολυμπιονίκης της Αθήνας και προπονητής υδατοσφαίρισης Κώστας Λούδης σχολίαζει στο GAZZETTA τη μεγάλη νίκη της Ελλάδος επί τους Ουγγαρίας στο Τόκιο.

Η Ελλάδα έγραψε ιστορία αφού κέρδισε για πρώτη φορά στους Ολυμπιακούς Αγώνες την υπερδύναμη Ουγγαρία και μάλιστα στην πρεμιέρα στο Τόκιο.

Ο 4ος Ολυμπιονίκης της Αθήνας και προπονητής του ΓΣ Περιστερίου Κώστας Λούδης σχολιάζει στο Gazzetta το σπουδαίο αυτό αποτέλεσμα και την άψογη εμφάνιση της Ελλάδος.

«MVP είναι ο Μάνος»

Ο Κώστας Λούδης στάθηκε στην απόδοση του τερματοφύλακα Μάνου Ζερδεβά: «Είναι ο MVP δεν το συζητώ. Από την αρχή έδειξε πως είναι σε καλή ημέρα και νομίζω έκανε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της καριέρας του. Γενικά όμως η άμυνα μας ήταν άψογη.

Η ομάδα μας έπαιξε εξαιρετική άμυνα και με μια ζώνη δεν άφησε τους Ούγγρους να βρουν εύκολα σουτ και να περάσουν και τη μπάλα στους φουνταριστούς. Παράλληλα εμείς είχαμε πολύ καλό ποσοστό στον παραπάνω. Η διαιτησία να πω ότι ήταν άψογη».

«Φανταστικοί στον παίκτη λιγότερο»

Η Ουγγαρία είναι μια ομάδα που είναι πάντα εξαιρετική στον παίκτη παραπάνω αλλά με την Ελλάδα είχε 3/15!

«Ήταν το κλειδί για το παιχνίδι. Να κρατάς την Ουγγαρία στο 3/15 είναι εξαιρετικό. Ήμασταν φοβεροί στον λιγότερο. Δεν αφήσαμε τους Ούγγρους να νιώσουν άνετα στο παιχνίδι.

Οι Ούγγροι θέλουν να είναι κυρίαρχοι. Εάν νιώσουν το αντίθετο έχουν θέματα. Η Ελλάδα αντέδρασε στο 5-2 και επέστρεψε. Εκεί τους έκοψε τα φτερά. Οι δυο τους αριστερόχειρες ο Βάμος και ο Ζάλαγκι έμειναν χωρίς γκολ και αυτό είναι πολύ σπουδαίο.

Εμείς είχαμε πλουραλισμό στην επίθεση. Επιθετικά όλα τα παιδιά που σκόραραν βοήθησαν για τη νίκη», σημειώνει ο Κώστας Λούδης.

«Παρακαταθήκη αλλά είναι μακρύς ο δρόμος»

Για την συνέχεια τονίζει: «Είναι μια σπουδαία νίκη και μια εμφάνιση που αγγίζει το άριστα. Είναι οι τρεις πρώτοι βαθμοί αλλά έχουμε δύσκολη συνέχεια. Είναι μακρύς ο δρόμος.

Για μένα η νίκη δεν είναι έκπληξη. Η ομάδα έχει μεγάλες δυνατότητες αλλά έχει μπροστά της πολλούς τελικούς. Σίγουρα έχει ανέβει πολύ ψυχολογικά και έστειλε ένα μήνυμα μ' αυτή τη νίκη».

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα