Ολυμπιακοί Αγώνες: Αναχώρησε για Τόκιο η Εθνική πόλο ανδρών (vid)

Ολυμπιακοί Αγώνες: Αναχώρησε για Τόκιο η Εθνική πόλο ανδρών (vid)

bet365

Το ταξίδι για το Τόκιο όπου θα δώσει το παρών σε Ολυμπιακούς Αγώνες για ακόμα μία φορά, ξεκίνησε για την Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών.

Συνεπέστατη με το ραντεβού της ήταν και πάλι η Εθνική ομάδα πόλο ανδρών. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα προκρίθηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες και το ταξίδι για το Τόκιο ξεκίνησε σήμερα Δευτέρα. Αναλυτικά η ενημέρωση από την ΚΟΕ έχει ως εξής: «Με άπλετη περηφάνια και τιμή να βρίσκονται στις «αποσκευές» της, αναχωρεί σήμερα (19/7, QR204, 13.30) με προορισμό το Τόκιο, η Εθνική μας Ομάδα υδατοσφαίρισης των Ανδρών. Όπως διακρίνεται και στην φωτογραφία λίγο πριν την αναχώρηση, οι Έλληνες διεθνείς ανυπομονούν να εκπροσωπήσουν την χώρα μας στην κορυφαία διοργάνωση του πλανήτη.

Η αποστολή αποτελείται από τους: Στέλιο Αργυρόπουλο – Κανακάκη, Άγγελο Βλαχόπουλος, Κώστα Γαλανίδη, Ντίνο Γενηδουνιά, Κώστα Γκιουβέτση, Γιώργο Δερβίση, Μάνο Ζερδεβά, Μάριο Καπότση, Χριστόδουλο Κολόμβο, Κώστα Μουρίκη, Αλέξανδρο Παπαναστασίου, Δημήτρη Σκουμπάκη, Γιάννη Φουντούλη, τους ομοσπονδιακούς προπονητές Θόδωρο Βλάχο, Δημήτρη Κραβαρίτη (συνεργάτης) και τον Β’ Αντιπρόεδρο της ΚΟΕ, υπεύθυνο υδατοσφαίρισης και αρχηγό της ελληνικής αποστολής, Γιώργο Αφρουδάκη.

Σημειώνεται ότι, ο αρχηγός της Εθνικής μας Ομάδας Γιάννης Φουντούλης, θα είναι υποψήφιος στις εκλογές της ελληνικής ολυμπιακής ομάδας στο Τόκιο, για τη θέση του εκπροσώπου των Αθλητών στη νέα Ολομέλεια της ΕΟΕ».

Το Gazzetta βρίσκεται στο Τόκιο και καλύπτει λεπτό προς λεπτό τους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες. Συνεχής, 24ωρη ενημέρωση για το πρόγραμμα των Αγώνων, το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, αλλά και τον πίνακα των μεταλλίων όπως διαμορφώνεται μετά από κάθε τελικό. Επιπλέον, μπορείτε ανα πάσα στιγμή να δείτε τα highlights κάθε αγωνιστικής μέρας ξεχωριστά.

 

Μείνετε συντονισμένοι στο Gazzetta που από την πρώτη μέρα της διοργάνωσης, ζει τους Ολυμπιακούς Αγώνες από το Τόκιο!