Λαρά: «Ασύλληπτο αυτό που κάναμε»

Gazzetta team
Λαρά: «Ασύλληπτο αυτό που κάναμε»

bet365

Το είπαν και το έκαναν... Τα κορίτσια της Εθνικής πόλο έδωσαν το ματς που «χρωστούσαν» στο Ευρωπαϊκό με τη Γιούλη Λαρά να τονίζει: «Είναι ασύλληπτο αυτό που κάναμε»!

Τρεις τελικοί σε διάστημα δύο ετών, ένα ασημένιο στο Ευρωπαϊκό του Ζάγκρεμπ το 2010, ένα χρυσό στο Παγκόσμιο στη Σανγκάη το περασμένο καλοκαίρι και πλέον αναμένουν το χρώμα του νέου... μενταγιόν που θα φορέσουν στο στήθος τους το Σάββατο (28/1) οι διεθνείς μας.

Μέχρι στιγμής έχουν το ελεύθερο να ζήσουν το κατόρθωμά τους στο Αϊντχόφεν. «Είναι ασύλληπτο αυτό που κάναμε. Να περάσουμε σε έναν ακόμη τελικό μεγάλης διοργάνωσης. Δεν είχαμε παίξει καλά στα προηγούμενα παιχνίδια αλλά ούτε και σήμερα φτάσαμε στο επίπεδο που εμείς θέλουμε. Είχαμε όμως θέληση και πάθος και έτσι κερδίσαμε. Αυτά τα στοιχεία που μας έλλειπαν μέχρι τώρα εδώ. Μη ξεχνάμε βέβαια ότι ήλθαμε στο Αϊντχόφεν με μίλις 3 βδομάδες προετοιμασία», δήλωσε μετά το τέλος του ματς με την Ουγγαρία η Γιούλη Λαρά.

Και συμπλήρωσε: «Όταν τελείωσε το παιχνίδι ένιωσα ότι και τις προηγούμενες. Ανακούφιση και λύτρωση για ότι κάνουμε σαν ομάδα, όλοι μαζί. Για όλες τις δυσκολίες που περνάμε. Εμείς ξέρουμε πως αντέχουμε, χωρίς στήριξη από την Πολιτεία. Είναι λυτρωτικό να φτάνουμε εδώ τόσο ψηλά. Ταυτόχρονα είναι και αμαρτία όλα αυτά τα περιφερειακά προβλήματα να μας αποτρέπουν να παίξουμε στα μετάλλια μεγάλης διοργάνωσης».

 

Τελευταία Νέα