Εθνικός: Χωρίς τα μεγάλα ονόματα της περασμένης σεζόν

Newsroom
Εθνικός: Χωρίς τα μεγάλα ονόματα της περασμένης σεζόν

bet365

Ο Εθνικός με ανακοίνωσή του ευχαριστεί έξι σπουδαίες παίκτριες που αγωνίστηκαν την περασμένη σεζόν και συνέβαλαν τα μέγιστα στην κατάκτηση του Len Trophy στην υδατοσφαίριση γυναικών.

Και τυπικά παρελθόν από τη γυναικεία ομάδα του Εθνικού αποτελούν όλα τα μεγάλα ονόματα που αγωνίστηκαν την περσινή χρονιά και συνέβαλαν τα μέγιστα στην κατάκτηση του Len Trophy.

Οι Άσλεϊ Τζόνσον, Στεφανία Χαραλαμπίδη (πρωταθλήτριες κόσμου το καλοκαίρι με τις ΗΠΑ), η Ιωάννα Χαραλαμπίδη, η Καρολίνα Ιωάννου, η Βέριτσα Μπάκοτς και η Ουγγαρέζα Ρεμπέκα Πάρκες δεν θα ήταν δυνατόν να συνεχίσουν στον πειραϊκό σύλλογο μετά τις διοικητικές αλλαγές στο τμήμα και την αλλαγή πλεύσης των νέων διοικούντων.

Η ανακοίνωση του Εθνικού

«Ο Εθνικός Πειραιά και το τμήμα υδατοσφαίρισης γυναικών ευχαριστούν για την συνεισφορά τους στην επιτυχία του συλλόγου την περασμένη χρονιά με την κατάκτηση του Κυπέλλου Ευρώπης, τις πρώην "κυανόλευκες" αθλήτριες, Άσλεϊ Τζόνσον, Στεφανία και Ιωάννα Χαραλαμπίδη, Καρολίνα Ιωάννου, Βέριτσα Μπάκοτς και Ρεμπέκα Πάρκες.

Η οικογένεια του Εθνικού Πειραιά επιθυμεί να ευχαριστήσει όλες τις παίκτριες που μπορεί να μην βρίσκονται την φετινή σεζόν στην ομάδα, ωστόσο συνέβαλαν τα μέγιστα, ώστε ο σύλλογος να επανέλθει στην κορυφή της Ευρώπης μετά από 12 χρόνια και να πανηγυρίσει μέσα στο "σπίτι του", στον Πειραιά, την κατάκτηση του LEN Trophy.

Οι στιγμές που ζήσαμε μαζί σας θα μείνουν ανεξίτηλες και θα αποτελείτε για πάντα κομμάτι της ιστορίας του Ομίλου. Σας ευχαριστούμε για όλα και ήταν τιμή μας που φορέσατε το «κυανόλευκο» σκουφάκι!

Η νέα χρονιά βρίσκει την γυναικεία ομάδα ανανεωμένη και έτοιμη για νέες προκλήσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη, καθώς και με νέους στόχους – οι οποίοι βασίζονται στην νεανική δόμηση του ρόστερ και στο φιλόδοξο επιτελείο του Εθνικού Πειραιά».

 

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα