Βουλιαγμένη -Πανιώνιος 13-6: Καθάρισε γρήγορα την υπόθεση νίκη

Newsroom
Βουλιαγμένη -Πανιώνιος 13-6: Καθάρισε γρήγορα την υπόθεση νίκη

bet365

Η Βουλιαγμένη έκανε το 1ο από τα δύο βήματα πρόκρισης στην ημιτελική φάση των πλέι οφ στο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης της Α1 γυναικών.

Το πρώτο οκτάλεπτο ήταν αρκετό για τη Βουλιαγμένη προκειμένου να νικήσει τον Πανιώνιο με 13-6 για τα προημιτελικά των πλέι οφ στο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης της Α1 γυναικών.

Ο αγώνας στο κολυμβητήριο του Λαιμού βρήκε τη Βουλιαγμένη να προηγείται με 6-1, ένα προβάδισμα που διατήρησε μέχρι το τέλος, με τη Στεφανία Σάντα να σημειώνει πέντε γκολ.

Οι δύο ομάδες θα συναντηθούν ξανά στη Νέα Σμύρνη το Σάββατο (07/5, 19:00) και η Βουλιαγμένη με νέα νίκη κάνει το 2-0 και συνεχίζει στην ημιτελική φάση των πλέι οφ, αλλιώς η πρόκριση θα κριθεί σε 3ο αγώνα στον Λαιμό, τη Δευτέρα (9/5, 14:00).

Τα οκτάλεπτα: 6-1, 1-2, 1-0, 5-3

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Άντι Μελιδώνη): Κοτσιώνη, Καϊάφα, Πιοβάν, Μουστακαρία 1, Γιαννοπούλου 1, Ριντζ 1, Τανκέεβα 1, Πάτρα 2, Καλαϊτζή 1, Διαμαντοπούλου 1, Σάντα 5, Αγγελίδη, Πάτρα, Καλογεροπούλου, Ανδρεάδη.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Αναστάσιος Παπαναστασίου): Τζούρκα, Σαφέτη, Μαυρωτά 3, Πουστινίκοβα 2, Κοτσάφτη, Ξανθοπούλου, Μπογκατσένκο, Λούδη 1, Βαζαίου, Καρυπίδου, Δ. Παπαναστασίου, Α. Παπαναστασίου, Μήτσου, Λενίτση, Κελαδίτη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα