Ο Λούκα Λόντσαρ αποχαιρέτησε την Προ Ρέκο, πριν μετακομίσει στον Ολυμπιακό

Ο Λούκα Λόντσαρ αποτελεί παρελθόν από την Προ Ρέκο

bet365

Ο Λούκα Λόντσαρ ολοκλήρωσε τη συνεργασία του με την πρωταθλήτρια Ευρώπης Προ Ρέκο, με τον 36χρονο Κροάτης φουνταριστό να ετοιμάζεις τις βαλίτσες του για να μετακομίσει στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό.

Έπειτα από δύο χρόνια συνεργασίας ήρθε η στιγμή να χωρίσουν οι δρόμοι ανάμεσα στον Λούκα Λόντσαρ και την Προ Ρέκο.

Ο 36χρονος Κροάτης φουνταριστός, που όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, κατέκτησε οκτώ τίτλους με την ιταλική ομάδα, ανάμεσά τους τα δύο τελευταία Champions League.

Στη δήλωσή του ο Λόντσαρ είπε: «Τα δύο χρόνια στη Ρέκο ήταν η καλύτερη περίοδος της καριέρας μου, γιατί κερδίσαμε τα πάντα, αλλά και γιατί έξω από την πισίνα γνώρισα ανθρώπους που θα είναι φίλοι μου για πάντα.

Μια απίστευτη ομάδα ανθρώπων που ήταν πάντα διαθέσιμοι ο ένας στον άλλον, αφήνοντας το εγώ τους στην άκρη, μια ομάδα όπου ακόμα και οι νεότεροι πάντα σέβονταν τους μεγαλύτερους.

luka loncar
O Λούκα Λόντσαρ με τον αρχηγό της Ρέκο, Αλεκσάνταρ Ίβοβιτς και την κούπα του Champions League.

Η καλύτερη στιγμή μου ήταν η κατάκτσηη του τελευταίου Champions League στο Βελιγράδι, αποτέλεσε την ολοκλήρωση του κύκλου μου στην ομάδα. Ο Σάντρο Σούκνο για μένα είναι φίλος ακόμα και πριν γίνει προπονητής, ήταν πάντα ειλικρινής με όλους, πάντα έβαζε την ομάδα πάνω από το άτομο, δημιουργώντας πνεύμα νικητή».

Ο πρόεδρος της Ρέκο και πρώην παίκτης της Μαουρίτσιο Φελούγκο, δήλωσε για τον Λούκα Λόντσαρ: «Χαιρετίζουμε έναν σπουδαίο παίκτη και έναν σπουδαίο άνθρωπο, που από την πρώτη ημέρα τέθηκε στη διάθεση της ομάδας, παράδειγμα για όλους τους νέους, ταπεινότητας και αφοσίωσης στη δουλειά».

 

Τελευταία Νέα