Αρχίζει η προετοιμασία της εθνικής πόλο γυναικών για το Λονγκ Μπιτς και τη Φουκουόκα

Η τεχνικός της εθνικής ομάδας πόλο γυναικών Αλεξία Καμμένου.

bet365

Ποιες παίκτριες κάλεσε η τεχνικός της εθνικής ομάδας πόλο γυναικών στην έναρξη της προετοιμασίας για το παγκόσμιο κύπελλο του Λονγκ Μπιτς και το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Φουκουόκα.

Η εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης γυναικών αρχίζει την προετοιμασία της την Πέμπτη (25/5) για την τελική φάση του παγκοσμίου κυπέλλου, που θα φιλοξενηθεί στο Λονγκ Μπιτς των ΗΠΑ (23-25 Ιουνίου) και θα αποτελέσει την καλύτερη πρόβα για το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Φουκουόκα (14-29 Ιουλίου).

Η Ομοσπονδιακή τεχνικός Αλεξία Καμμένου κάλεσε στο κολυμβητήριο της Σχολής Ευελπίδων στη Βάρη, τις εξής παίκτριες: Ευαγγελία Καρύτσα, Ειρήνη Νίνου, Ελευθερία Φουντωτού (ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ), Αριάδνη Καραμπέτσου, Ελένη Σωτηρέλη (ΕΘΝΙΚΟΣ), Διονυσία Κουρέτα (ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ), Φοίβη Αγγελίδη, Αθηνά Γιαννοπούλου, Ελένη Ελληνιάδη, Μαρίνα Κοτσιώνη (ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ), Χρυσούλα Διαμαντοπούλου, Νικόλ Ελευθεριάδου, Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη, Ελένη Ξενάκη, Βασιλική Πλευρίτου, Ελευθερία Πλευρίτου, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Στεφανία Σάντα, Χριστίνα Σιούτη, Ιωάννα Σταματοπούλου, Φωτεινή Τριχά, Ιωάννα Χυδηριώτη (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ).

Σημειώνεται ότι, από τις 7 Ιουνίου και έως την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Λογκ Μπιτς, η εθνική ομάδα θα πραγματοποιήσει κοινή προετοιμασία με την αντίστοιχη των ΗΠΑ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα