Ιγκόρ Μιλάνοβιτς στο Gazzetta: «Δεν ονειρεύομαι, εγώ θέλω να νικώ, τότε όλα μπορούν να συμβούν»

Δημήτρης Ντζάνης
Ιγκόρ Μιλάνοβιτς στο Gazzetta: «Δεν ονειρεύομαι, εγώ θέλω να νικώ, τότε όλα μπορούν να συμβούν»

bet365

Ο Ιγκόρ Μιλάνοβιτς άνοιξε λογαριασμό τίτλων με τον Ολυμπιακό, με τον Σέρβο τεχνικό να μιλά στο Gazzeta μετά την κατάκτηση του Κυπέλου Ελλάδας στο πόλο.

Ο Ιγκόρ Μιλάνοβιτς κατέκτησε τον πρώτο του τίτλο με τον Ολυμπιακό στο Final 4 του Kυπέλλου Ελλάδας, που φιλοξενήθηκε στην Πάτρα, με τους «ερυθρόλευκους» να νικούν τον Παναθηναϊκό με 14-4.

Ο 57χρονος Σέρβος τεχνικός, μια από τις πιο σημαντικές προσωπικότητες της παγκόσμιας υδατοσφαίρισης, αντικατέστησε το καλοκαίρι τον Θοδωρή Βλάχο, με στόχο να συνεχίσει να οδηγεί τον Ολυμπιακό στο δρόμο των επιτυχιών.

Έπιασε δουλειά τον Σεπτέμβριο, η πρώτη μεγάλη νίκη ήρθε στις 15 Νοεμβρίου, όταν ο Ολυμπιακός νίκησε την πρωταθλήτρια Ευρώπης, Προ Ρέκο με 9-7 στον Πειραιά στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League και τώρα στην Πάτρα ήρθε και το πρώτο τρόπαιο, το Κύπελλο Ελλάδας.

«Για εμάς ήταν σημαντικό να αρχίσουμε τη σεζόν με την κατάκτηση του Κυπέλλου, θα ήθελα να συγχαρώ και να ευχαριστήσω τους παίκτες και όλους τους συνεργάτες, τον πρόεδρο και τη διοίκηση που βρίσκονται δίπλα μας, αν δεν υπήρχε η ομαδική δουλειά, όλους αυτούς τους πέντε μήνες δεν θα μπορούσαμε να βγάλουμε αυτό το αποτέλεσμα» δήλωσε στο Gazzetta ο Ιγκόρ Μιλάνοβιτς, λίγο μετά την απονομή του τροπαίου στους παίκτες του Ολυμπιακού.

milanovic igor

Ο Μιλάνοβιτς δουλεύει για να «χτίσει» τον δικό του Ολυμπιακό, έστω κι αν η διαφορά δυναμικότητας από τις υπόλοιπες ομάδες στο πρωτάθλημα της Α1 δεν είναι και ο καλύτερος σύμμαχος.

Ο μεγάλος στόχος για τον Ολυμπιακό είναι η επιστροφή στο Final 8 του Champions League και η διεκδίκηση του τροπαίου τον Ιούνιο στο Βελιγράδι, κάτι που δήλωσε τον Οκτώβριο στη media day του Ολυμπιακού.

«Θέλω να δώσω μεγάλη έμφαση στην άμυνα στον παίκτη λιγότερο, στην επίθεση η ομάδα έχει το ταλέντο, τα παιχνίδια είναι πολλά και συνεχόμενα, χρειάζεται να δουλεύουμε σκληρά καθημερινά» τονίζει ο Ικγόρ Μιλάνοβιτς.

Στην πλούσια προπονητική του καριέρα ο Ιγκόρ Μιλάνοβιτς έχει οδηγήσει την Παρτιζάν (2011) και την Προ Ρέκο (2015) στην κορυφή της Ευρώπης, πέρυσι από τον πάγκο της Νόβι Μπέογκραντ έχασε το τρόπαιο στη διαδικασία των πέναλτι από την Προ Ρέκο.

Στην ερώτηση ποιο είναι το μεγάλο του όνειρο για τον Ολυμπιακό, ο Ιγκόρ Μιλάνοβιτς απάντησε: Δεν ονειρεύομαι, εγώ θέλω να νικώ, τότε όλα μπορούν να συμβούν».

Και στην ερώτηση αν ξεχωρίζει κάποιων από τους παίκτες του ή από τα νέα παιδιά της ομάδας, ο Σέρβος προπονητής αρχικά δεν θέλησε να πει ένα όνομα, όμως τελικά απάντησε, «Νίκος Γκίλλας».

 

Τελευταία Νέα