Στην Πάτρα τα Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας σε άνδρες και γυναίκες

Newsroom
Στην Πάτρα τα Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας σε άνδρες και γυναίκες

bet365

Στην Πάτρα και στο κολυμβητήριο «Αντώνης Πεπανός» θα αναδειχθούν οι φετινοί νικητές του Κυπέλλου Ελλάδας σε άνδρες και γυναίκες.

Στην Πάτρα την Παρασκευή και το Σάββατο 3 και 4 Φεβρουαρίου, θα διεξαχθούν τα φετινά Final 4 των Κυπέλλων Ελλάδας υδατοσφαίρισης ανδρών και γυναικών.

Οι εξαιρετικές εγκαταστάσεις του «Αντώνης Πεπανός», θα υποδεχτούν έτσι τις οκτώ ομάδες του θεσμού, που θα διεκδικήσουν το 45ο Κύπελλο Ελλάδας ανδρών και αντίστοιχα το 6ο Κύπελλο Ελλάδας γυναικών.

Η κλήρωση των ημιτελικών αγώνων στα δύο Final 4, θα πραγματοποιηθεί στις 20 Ιανουαρίου και ώρα 13.00, στα γραφεία της ΚΟΕ.

Η α' προκριματική φάση, τόσο στους άνδρες, όσο και τις γυναίκες, ολοκληρώνεται στις 11 Ιανουαρίου, ενώ από τα νοκ άουτ παιχνίδια της β' προκριματικής Φάσης (18/1) θα προκύψουν οι ομάδες ομάδες των δύο FInal 4 που θα ταξιδέψουν στην Πάτρα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα