Μουρίκης: «Να κλείσουμε το 2022 με την κορυφή στη βαθμολογία του Champions League»

Newsroom
Μουρίκης: «Να κλείσουμε το 2022 με την κορυφή στη βαθμολογία του Champions League»

bet365

Για την Γερμανία και το Ανόβερο αναχωρεί ο Ολυμπιακός όπου θέλει να κάνει το 4 στα 4, στην φάση των ομίλων του Champions League.

Για την τελευταία υποχρέωσή του για το 2022, αναχωρεί ο Ολυμπιακός, καθώς αύριο (20/12) αντιμετωπίζει στη Γερμανία το Ανόβερο, για την 4η αγωνιστική του Champions League στο πόλο ανδρών.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν κάνει το 3 στα 3 ως τώρα και θεωρητικά απέναντι στους Γερμανούς θα έχουν τον πρώτο λόγο. Και θέλουν να επιβεβαιώσουν τον τίτλο του φαβορί ώστε να κλείσει η χρονιά με την ομάδα στην κορυφή της βαθμολογίας.

«Είναι ένα παιχνίδι εκτός έδρας, στο οποίο στόχος μας είναι η νίκη, έτσι ώστε να διατηρήσουμε το απόλυτο στον όμιλο. Έπειτα, έρχεται η διακοπή, η οποία θα μας βοηθήσει να ξεκουραστούμε, μετά τα τρία συνεχόμενα ταξίδια. Έχουμε βγάλει ένα αρκετά δυνατό πρόγραμμα. Μετά τη διακοπή, έχουμε τρία ματς εντός έδρας, η ομάδα θα εμφανιστεί έτοιμη αύριο, γιατί έχουμε δουλέψει πολύ για αυτό το παιχνίδι. Πάμε για τη νίκη! Ελπίζω να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα, για να είμαστε πρώτοι στον όμιλο έως τη διακοπή» ανέφερε ο Κώστας Μουρίκης.

Από την πλευρά του, ο προπονητής του Ολυμπιακού Ιγκόρ Μιλάνοβιτς, είπε στην ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη:

«Όπως έχω πει και στο παρελθόν, η κάθε ομάδα πρέπει σε κάθε αγώνα να αποδεικνύει την ποιότητα και την αξία της, μέσα στο νερό. Σε αυτό το επίπεδο, η βαθμολογική διαφορά δεν παίζει κανένα ρόλο. Εμείς, πρέπει να μπούμε στον αγώνα με πλήρη αυτοσυγκέντρωση και να δείξουμε την σκληρή δουλειά που κάνουμε καθημερινά στην προπόνηση. Θέλουμε την νίκη, θέλουμε να διευρύνουμε το νικηφόρο σερί μας και να παραμείνουμε στην κορυφή του ομίλου. Πιστεύω στους παίκτες μου και θεωρώ, ότι και απέναντι στο Ανόβερο, θα δώσουν το 100%».

 

Τελευταία Νέα