Champions League: Ο Πανιώνιος, η Βουλιαγμένη και οι πιθανοί αντίπαλοι στην 3η φάση

Δημήτρης Ντζάνης
Champions League: Ο Πανιώνιος, η Βουλιαγμένη και οι πιθανοί αντίπαλοι στην 3η φάση

bet365

Ο Πανιώνιος και η Βουλιαγμένη πέρασαν στην 3η προκριματική φάση του Champions League, οι πιθανοί αντίπαλοί τους στη μάχη για την πρόκριση στη φάση των ομίλων, όπου βρίσκεται ο Ολυμπιακός.

Ο Πανιώνιος και η Βουλιαγμένη πέτυχαν τον αρχικό στόχο, την πρόκριση για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League και βρίσκονται ένα βήμα πριν από το μεγάλο όνειρο, την παρουσία στη φάση των ομίλων, που αρχίζουν στις 15 Νοεμβρίου, με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται την πρωταθλήτρια Ευρώπης, ιταλική Προ Ρέκο.

Τόσο ο Πανιώνιος, από τον όμιλο της β' φάσης που διοργάνωσε στη Νέα Σμύρνη, όσο και η Βουλιαγμένη, από τον όμιλο του Σίμπενικ, πήραν την πρόκριση από τη 2η θέση.

Ο Πανιώνιος σφράγισε την πρόκριση από τη νίκη επί της Μλάντοστ Ζάγκρεμπ με 7-6 το βράδυ του Σαββάτου (15/10) και η Βουλιαγμένη με τη νίκη επί της γαλλικής, Τουρκουά με 14-13 το πρωί της Κυριακής (16/10), σε ένα παιχνίδι που σημαδεύτηκε από τα επτά γκολ του Στάθη Καλογερόπουλου.

Η συνέχεια των προκριματικών

Οκτώ ομάδες από τους τέσσερις ομίλους παίρνουν μέρος στην 3η φάση της διοργάνωσης.
Θα δημιουργηθούν τέσσερα ζευγάρια και σε διπλά παιχνίδια στις 29 Οκτωβρίου και 5 Νοεμβρίου θα διεκδικήσουν τις τέσσερις θέσεις που οδηγούν στη φάση των ομίλων, δύο στον Α' και άλλες τόσες στον Β'.

Ο Πανιώνιος και η Βουλιαγμένη έχοντας προκριθεί ως 2ες, θα αγωνιστούν στα διπλά παιχνίδια με μια από τις πρώτες ομάδες των ομίλων, εκτός από αυτή που είχαν στον όμιλό τους σε αυτή τη φάση.

Αυτό απλά σημαίνει πως ο Πανιώνιος θα παίξει με μια εκ των Γιαντράν Σπλιτ, τη γαλλική Νοϊσί ή την Όρβοσι.

Αντίστοιχα η Βουλιαγμένη θα αγωνιστεί με μια εκ των Γιαντράν Σπλιτ, Νοϊσί ή Μπρέσια

Οι ομάδες που προκρίθηκαν με τη σειρά κατάταξης

Α' Όμιλος
1.Γιαντράν Σπλιτ (Κροτία)
2.Βάσας (Ουγγαρία)

Β' Όμιλος
1.Νοϊσί (Γαλλία)
2.Οραντέα (Ρουμανία)

Γ' Όμιλος
1.Όρβοσι (Ουγγαρία)
2.Βουλιαγμένη (Ελλάδα)

Δ' Όμιλος
1.Μπρέσια (Ιταλία)
2.Πανιώνιος (Ελλάδα)

 

Τελευταία Νέα