Πανιώνιος - Μλάντοστ 7-6: Μάγκες «κυανέρυθροι» πέρασαν στην 3η προκριματική φάση του Champions League

Newsroom
Πανιώνιος - Μλάντοστ 7-6: Μάγκες «κυανέρυθροι» πέρασαν στην 3η προκριματική φάση του Champions League

bet365

Τεράστια πρόκριση στην 3η προκριματική φάση για τον Πανιώνιο, 7-6 την Μλάντοστ με το κολυμβητήριο να παίρνει… φωτιά.

Ο Πανιώνιος τα κατάφερε! Λύγισε την Μλάντοστ με 7-6 σε ένα ματς με συναρπαστικό φινάλε και άσχετα με το αυριανό αποτέλεσμα κόντρα στο θηρίο της Μπρέσια, είναι στην επόμενη φάση του Champions League!

Οι «κυανέρυθροι» σε μία καυτή ατμόσφαιρα και τον κόσμο να τον «σπρώχνει» σε όλη τη διάρκεια του ματς, πήρε την πρόκριση χάρη σε ένα γκολ του Γκιουβέτση στο 01:47 πριν το τέλος του αγώνα!

Η Μλάντοστ προηγήθηκε στο πρώτο οκτάλεπτο με το μοναδικό τέρμα που σημειώθηκε σε αυτό το διάστημα και έφτασε να έχει προβάδισμα με 3-1, αλλά εκεί άρχισε να... γέρνει η έδρα. Ο Πανιώνιος ισοφάρισε πριν τη λήξη του ημιχρόνου (4-4) και με τον Μπιτάτζε πέρασε μπροστά με 6-4.

Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν, αλλά ο Γκιουβέτσης χάρισε την ιστορική νίκη για τον Πανιώνιο και οι παίκτες του γνώρισαν την αποθέωση σε ένα κατάμεστο κολυμβητήριο στη Νέα Σμύρνη.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΜΛΑΝΤΟΣΤ 7-6

Τα οκτάλεπτα: 0-1, 4-3, 2-1, 1-1

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Λιμαράκης, Κοπελιάδης 1, Μπουζάλας 1, Γκιουβέτσης 3, Μπιτάτζε 1, Νταλάπας, Καλαϊτζής, Μουρατίδης, Παπάκος, Γούνας 1, Σπούνερ, Καπετανάκης, Αναγνώστου.

ΜΛΑΝΤΟΣΤ: Γιούρλινα, Μιχαϊλεβιτς, Νταντβάνι, Βρμπίνιακ, Λούχαϊτς, Γιέλακα 3, Αντισβίλι, Ράκοβατς 3, Ελεζ, Μίζιτς, Χέρτσεγκ, Φαμπρίς, Σουνάρα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα