Πόλο: Με 11 αλλαγές η Εθνική Σερβίας στο Ευρωπαϊκό

Newsroom
Πόλο: Με 11 αλλαγές η Εθνική Σερβίας στο Ευρωπαϊκό

bet365

Πολλά νέα πρόσωπα στην Εθνική Σερβίας για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, μεταξύ των οποίων και ο Ριστίτσεβιτς του Παναθηναϊκού.

Μετά την αποχώρηση - πριν λίγες ημέρες, των έξι «ογκόλιθων» του πόλο της Εθνικής Σερβίας, ανακοινώθηκε η αποστολή της ομάδας για το Ευρωπαϊκό του Σπλιτ, με πάρα πολλά νέα πρόσωπα.

Συνολικά νέοι 11 παίκτες έρχονται να στελεχώσουν την ομάδα στην διοργάνωση, μεταξύ των οποίων και ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού, Ντιμίτριε Ριστίτσεβιτς.

Ο Ντέγιαν Σάβιτς ανακοίνωσε την 15αδα της «χρυσής» Εθνικής Σερβίας στους περσινούς Ολυμπιακούς Αγώνες κι αυτή αποτελείται από τους εξής:

Ριστίτσεβιτς (Παναθηναϊκός), Ντομποζάνοφ (Ραντνίτσκι), Μάντιτς (Νόβι Μπέογκραντ), Μπράνκοβιτς (Ραντνίτσκι), Ραντζέλοβιτς (Βάσας), Ντράσοβιτς (Νόβι Μπέογκραντ), Μαρτίνοβιτς (Νόβι Μπέογκραντ), Βίτσο (Ραντνίτσκι), Σ. Ράσοβιτς (Νόβι Μπέογκραντ), Βέλκιτς, Πλιέβαντσιτς (Ραντνίσκι), Ραντούλοβιτς Ραντνίτσκι), Στογιάνοβιτς (Σάμπατς), Βούτσινιτς (Νόβι Μπέογκραντ), Β. Ράσοβιτς (Νόβι Μπέογκραντ).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα