Παγκόσμιο πόλο εφήβων: Δύο στα δύο η εθνική ομάδα στο Βελιγράδι

Newsroom
Παγκόσμιο πόλο εφήβων: Δύο στα δύο η εθνική ομάδα στο Βελιγράδι

bet365

Η εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης εφήβων διπλασίασε τις νίκες της στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Βελιγραδίου, επικρατώντας της Βραζιλίας με 20-8.

Τη δεύτερη νίκη της σε ισάριθμους αγώνες πέτυχε η εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης των εφήβων στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Βελιγραδίου. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα επιβλήθηκε άνετα με 20-8 επί της Βραζιλίας στο πλαίσιο του Β' ομίλου, μένοντας στο στόχο κατάκτησης της πρώτης θέσης σε αυτόν. Tην Κυριακή (14/8, 20:00) η εθνική ομάδα θα αντιμετωπίσει την Αυστραλία.

Τα oκτάλεπτα: 2-5, 3-7, 2-3, 1-5.

ΒΡΑΖΙΛΙΑ (Τιάγκο Νασιμέντο): Καγιάτ, Τιμπέριο, Ντομενεγκέτι, Ντίαζ, Φρέιτας 1, Ηκόμεζ 1, Ολιβέιρα, Φελίπε 1, Ρότσα, Ζερμπιέκι 1, Ντε Ολιβέιρα 3, Φερνάντες 1, Σίλβα.

ΕΛΛΑΔΑ (Ηλίας Μαχαίρας): Δαμίγος, Δευτεραίος, Νικολαΐδης, Σάλεχ 2, Αλμύρας 4, Καστρινάκης 3, Μπιτσάκος Χρ. 4, Μπιτσάκος Ανδ. 2, Μυρίλος, Μαθιόπουλος 4, Σπάχιτς 1, Κανδανολέων, Παρτσόγλου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα