Πόλο: Φιλική ήττα από την Ουγγαρία (11-9) για την Εθνική γυναικών

Newsroom
Πόλο: Φιλική ήττα από την Ουγγαρία (11-9) για την Εθνική γυναικών

bet365

Η δευτεραθλήτρια κόσμου Ουγγαρία επικράτησε της Ελλάδας με 11-9 στην δεύτερη ημέρα του τουρνουά στην Ιταλία.

Η Εθνική πόλο των Γυναικών γνώρισε την ήττα με 11-9 από την Ουγγαρία (δευτεραθλήτρια κόσμου) στον δεύτερο αγώνα της στο τουρνουά προετοιμασίας της Σαρδηνίας, στο κολυβητήριο του Σάσσαρι, την Πέμπτη (4/8) το βράδυ.

Οι Ελληνίδες πάλεψαν γερά κόντρα στην πανίσχυρη μαγυάρικη ομάδα, αλλά κάποιες αδράνειες στην άμυνα στο τρίτο οκτάλεπτο, με γκολ της Ουγγαρίας που έμειναν αναπάντητα, έφεραν προβάδισμα στην αντίπαλο και τελικά τη νίκης για τις Μαγυάρες.

ΟΥΓΓΑΡΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ 11-9

Οκτάλεπτα: 1-1, 3-2, 4-2, 3-4.

ΟΥΓΓΑΡΙΑ: Κις, Σιλάγκι, Φάρκας 1, Γκουρισσάτι 2, Χόρβατ, Μαχιέου 1, Μάτε 1, Περεστέγκι 1, Λεϊμέτερ 2, Ριμπάνσκα, Φάραγκο 1, Γκάρντα 2, Νεσμέλι, Ντομσόντι.

ΕΛΛΑΔΑ (Αλεξία Καμμένου): Σταματοπούλου, Πλευρίτου Ελ. 2, Χυδηριώτη 1, Ελληνιάδη, Πλευρίτου Μ. 3, Ξενάκη 2, Νίνου, Πάτρα, Αγγελίδη, Πλευρίτου Β., Γιαννοπούλου 1, Μυριοκεφαλιτάκη, Σωτηρέλη, Τσιμάρα, Φουντωτού.

Αύριο Παρασκευή (5/8) στις 17:30, η Εθνική μας αντιμετωπίζει την Ολλανδία.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα