Εθνική Πόλο Ανδρών: Στο Προεδρικό Μέγαρο για τη γιορτή αποκατάστασης της Δημοκρατίας

Newsroom
Εθνική Πόλο Ανδρών: Στο Προεδρικό Μέγαρο για τη γιορτή αποκατάστασης της Δημοκρατίας

bet365

Οι παίκτες και οι προπονητές της εθνικής ομάδας πόλο έδωσαν το «παρών» στη δεξίωση για την 48η επέτειο αποκατάστασης της Δημοκρατίας στον κήπο του Προεδρικού Μεγάρου.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας κυρία Κατερίνα Σακελλαροπούλου παρέθεσε δεξίωση για την 48η επέτειο αποκατάστασης της Δημοκρατίας στον κήπο του Προεδρικού Μεγάρου, την Κυριακή (24/7).

Ανάμεσα στους εκλεκτούς προσκεκλημένους, έλαμψε η Εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης των ανδρών, που σε διάστημα 11 μηνών κατέκτησε δυο σπουδαία μετάλλια: Το ασημένιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο (2021) και πριν από μερικές ημέρες το χάλκινο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στη Βουδαπέστη.

φουντουλης

Οι παίκτες του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος μαζί με τους τεχνικούς, Θοδωρή Βλάχο και Τάσο Σχίζα έδωσαν το «παρών» στο Προεδρικό Μέγαρο, σε ένα ξεχωριστό διάλειμμα από την προετοιμασίας τους για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Σπλιτ

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα