Πόλο: Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Ισπανία στις Νέες, 9-8 στον τελικό την Ουγγαρία

Newsroom
Πόλο: Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Ισπανία στις Νέες, 9-8 στον τελικό την Ουγγαρία

bet365

Η Ισπανία κατάφερε να κερδίσει τον τίτλο της πρωταθλήτριας Ευρώπης στις Νέες γυναίκες κερδίζοντας με 9-8 την Ουγγαρία.

Αν και λαχτάρησε στο τέλος, η Ισπανία αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης στην κατηγορία Νέων γυναικών στο πόλο.

Στον τελικό της Νετάνια, η «φούριας ρόχας» επικράτησε με 9-8, σε ένα παιχνίδι που έδειχνε να καθαρίζει στις αρχές της τέταρτης περιόδου, αλλά στην τελευταία επίθεση λίγο έλειψε να ισοφαριστεί.

Στα μισά του αγώνα είχε προβάδισμα 6-2, με την Ουγγαρία να μειώνει σε 6-5 μέσα σε τρία λεπτά. Δύο τέρματα, το ένα στην παραπάνω, έφεραν ξανά την Ισπανία στο +3 (9-6) με τις Ουγγαρέζες να μειώνουν στο γκολ (8-9, 53 δευτερόλεπτα πριν το τέλος) και να πηγαίνουν σε μία τελευταία επίθεση, χωρίς όμως να σκοράρουν και να στείλουν τον τελικό στα πέναλτι.

Ουγγαρία – Ισπανία 8-9

Τα οκτάλεπτα: 1-3, 1-3, 3-0, 3-3

Ουγγαρία: Νέζμελι 1, Ομπέλι, Φεκέτε, Χάιντου, Μασκάι 2, Σουμέγκι 1, Βάρο, Γκολοπένζα Ν., Ζέγκεντι 3, Τίμπα, Λεντβάι, Ντομσόντι, Γκολοπένζα Σ.

Ισπανία: Τέρε Μάρτι, Βαλβέρδε, Πορτίγιο, Μάρκος Ριβέρο 1, Νόγκε, Πέρες 2, Πρατς 2, Μορένο, Κ., Μορένο Ν., Μουνιόθ 1, Παλάσιο 1, Γκαλινάτο 2, Κουινόνεζ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα