Θοδωρής Βλάχος: «Τώρα αρχίζει το ωραίο κομμάτι στο παγκόσμιο πρωτάθλημα»

Newsroom
Θοδωρής Βλάχος: «Τώρα αρχίζει το ωραίο κομμάτι στο παγκόσμιο πρωτάθλημα»

bet365

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Θοδωρής Βλάχος είδε τους παίκτες της εθνικής ομάδας υδατοσφαίρισης ανδρών να κυριαρχούν επί των ΗΠΑ στο δεύτερο ημίχρονο του προημιτελικού, με την πρόκριση στα ημιτελικά του παγκοσμίου πρωταθλήματος να έρχεται με τρόπο εντυπωσιακό.

Στα πρώτα λεπτά της 4ης περιόδου του αγώνα της εθνικής ομάδας με τις ΗΠΑ, ο Θοδωρής Βλάχος κάλεσε τάιμ άουτ. Η Ελλάδα είχε βάλει το νερό στο αυλάκι, το σκορ ήταν στο 11-7. «Πάμε να το τελειώνουμε» η παρότρυνση του ομοσπονδιακού τεχνικού προς τους παίκτες.

Ο Στάθης Καλογερόπουλος ολοκλήρωσε τη φάση στον παίκτη παραπάνω για το 12-7 και η εθνική ομάδα είχε τελειώσει τον προημιτελικό με τις ΗΠΑ, 6:40 πριν από το τέλος.
«Ο προημιτελικός είναι πάντα το πιο δύσκολο παιχνίδι, τώρα αρχίζει το ωραίο κομμάτι στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, στο δεύτερο μισό επικρατήσαμε καθολικά» είπε μεταξύ άλλων στις δηλώσεις του ο προπονητής της εθνικής ομάδας για την πρόκριση στα ημιτελικά του παγκοσμίου πρωταθλήματος της Βουδαπέστης.


Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα