Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου: Κόντρα στην Ολλανδία η εθνική πόλο γυναικών στα προημιτελικά

Newsroom
Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου: Κόντρα στην Ολλανδία η εθνική πόλο γυναικών στα προημιτελικά

bet365

Η Ολλανδία, που έχει για τεχνικό τον Ευάγγελο Δουδέση, νίκησε τον Καναδά με 10-7 και θα βρεθεί αντίπαλος της εθνικής ομάδας υδατοσφαίρισης γυναικών στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βουδαπέστης.

Η Ολλανδία που έχει για προπονητή τον Ευάγγελο Δουδέση, θα είναι η αντίπαλος της εθνικής ομάδας υδατοσφαίρισης γυναικών στον προημιτελικό του παγκοσμίου πρωταθλήματος της Βουδαπέστης, την Τρίτη (28/6). Ένα ξέσπασμα ήταν αρκετό για την Ολλανδία να ξεπεράσει το εμπόδιο του Καναδά, να νικήσει με 10-7 και να πάρει την πρόκριση.

Με ένα σερί 6-0 από το τέλος του β' οκτάλεπτου μέχρι τα μέσα της γ' περιόδου η Ολλανδία προηγήθηκε 8-3 και έπειτα με 9-4. Κι ενώ το παιχνίδι έδειχνε τελειωμένο για την Ολλανδία, οι παίκτριες του Καναδά δεν τα παράτησαν.
Μείωσαν σε 9-5 και μπαίνοντας στο 4ο οκτάλεπτο με γκολ των Πολ (06:00) και Ράιτ (03:30) ροκάνισαν διαφορά στο σε 9-7, όμως δύο χαμένες επιθέσεις στον παίκτη παραπάνω ψαλίδισαν τις ελπίδες τους για κάτι περισσότερο.


Τα οκτάλεπτα: 2-1, 1-2, 2-6, 2-1

Καναδάς (Παραντέλο): Καντρό, Μακί, Κρεβιέ 1, Ράιτ 1, Αμαρόσα, Σόχι 1, Μπάκοτς 1, Λέκνες, Μακίλβι, Κρίστμας 1, Πολ 1, Λα Ρος 1, Βούλπισι.
Ολλανδία (Δουδέσης): Αρτς, Γουλβς, Σλίκινγκ, Φαν ντερ Σλοτ 2, Μουλχούιζεν 2, Φαν ντε Κρατς 1, Ρόγκε 2, Σέβενιτς 1, Χούστρα 1, Κούλχαας, Σαπ 1, Τεν Μπρόεκ

 

Τελευταία Νέα