Πόλο Α1 ανδρών: Βγαίνει το ζευγάρι του τελικού

Newsroom
Πόλο Α1 ανδρών: Βγαίνει το ζευγάρι του τελικού

bet365

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον Απόλλωνα Σμύρνης και η Βουλιαγμένη τον Πανιώνιο στους 3ους ημιτελικούς του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 ανδρών.

Στο τρίτο παιχνίδι θα κριθούν οριστικά οι ομάδες που θα διεκδικήσουν τον τίτλο στο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης της Α1 ανδρών. Μετά τις νίκες του Απόλλωνα Σμύρνης επί του Ολυμπιακού και του Πανιώνιου κόντρα στη Βουλιαγμένη οι ημιτελικοί μεταφέρονται την Τετάρτη (18/5) στο Εθνικό κολυμβητήριο Πειραιά και τον Λαιμό, αντίστοιχα. Μάλιστα και τα δύο παιχνίδια θα έχουν τηλεοπτική κάλυψη.


Το πρόγραμμα

Κολ. Εθνικό Πειραιά 17:00 Ολυμπιακός - Απόλλων Σμύρνης (ΕΡΤ)
Κολ. Λαιμού 18:15 Βουλιαγμένη - Πανιώνιος (ΕΡΤ)


Κλείνει και το δεύτερο εισιτήριο για τον τελικό στην Α1 γυναικών

Την Τετάρτη θα οριστικοποιηθεί η ομάδα που θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στους τελικούς της Α1 γυναικών. Η Γλυφάδα φιλοξενεί τη Βουλιαγμένη στο «Αντ. Δημητρόπουλος», στις 20:00, η σειρά είναι στο 1-1 και η νικήτρια πάει στον τελικό.

Ξεκινά και το ζευγάρι Χίος-ΟΥΚ Βόλου

Στο μεταξύ μετά την απόρριψη της ένστασης της Χίου για τον τρίτο αγώνα του της ημιτελικής φάσης των πλέι άουτ με τον Παναθηναϊκό, η ΚΟΕ όρισε τις ημερομηνίες και ώρες διεξαγωγής των αγώνων του ζευγαριού ΝΟ Χίου - ΟΥΚ Βόλου, για την τελική φάση των πλέι άουτ του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών, που θα κρίνει και τη δεύτερη ομάδα η οποία θα υποβιβαστεί στην Α2 Ανδρών

Αναλυτικά

1ος Αγώνας, Τετάρτη 18/5

Κολ. Φαλήρου 21:00, ΝΟ Χίου - ΟΥΚ Βόλου

2ος Αγώνας, Παρασκευή 20/5

Κολ. Βόλου 20:00, ΟΥΚ Βόλου - ΝΟ Χίου

3ος Αγώνας (αν χρειαστεί), Κυριακή 22/5:

Κολ. Φαλήρου: 16:00 ΝΟ Χίου - ΟΥΚ Βόλου

Την Τετάρτη (18/5), εξάλλου, θα γίνει και ο τρίτος αγώνας για τις θέσεις 5-8 στην Α1 ανδρών, με τον Εθνικό να φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ στο «Παπαστράτειο» (15:00).

 

Τελευταία Νέα