Νηρέας Χαλανδρίου – ΠΑΟΚ 5-12: Πήρε το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι άουτ

Newsroom
Νηρέας Χαλανδρίου – ΠΑΟΚ 5-12: Πήρε το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι άουτ

bet365

Ο ΠΑΟΚ θα έχει το πλεονέκτημα έδρας με τον Νηρέα Χαλανδρίου στα παιχνίδια παραμονής στην Α1 γυναικών.

Ο ΠΑΟΚ έφθασε στο στόχο του από την επίσκεψή του στο Χαλάνδρι και τη νίκη επί του Νηρέα με 12-5 για την 22η και τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 γυναικών.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης εξασφάλισε τη 10η θέση της βαθμολογίας και το πλεονέκτημα έδρας στα παιχνίδια των πλέι άουτ με τον 11ο Νηρέα, στη μάχη για την παραμονή στην Α1 κατηγορία.

Παράλληλα, οριστικοποιήθηκαν και τα δύο ζευγάρια των πλέι άουτ. Το Ρέθυμνο (9η θέση) με πλεονέκτημα έδρας θα αντιμετωπίσει τον Ηλυσιακό (12ος) και όπως προαναφέραμε ο 10ος ΠΑΟΚ, επίσης με πλεονέκτημα έδρας θα παίξει με τον 11ο, Νηρέα.

Η ομάδα που θα φθάσει στις δύο νίκες, εξασφαλίζει την παραμονή, η χαμένη θα υποβιβαστεί. Οι αγώνες έχουν οριστεί για τις 5, 7 και 9 Μάη, αν χρειαστεί.

Τα οκτάλεπτα: 1-4, 1-1, 1-5, 2-2

ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (Γιακουμάτος): Πουλοπούλου, Δασκαλάκη 1, Παπαφιλίππου, Γιαμπασάκου 1, Κονταλέξη, Κόλλια 1, Μπινιάρη 1, Τσαγκαλίδη, Ρουσάκη 1, Κατσιάνου, Κακλή, Ψικάκου, Στασινού, Καραχάλιου.

ΠΑΟΚ (Πάνος Βέργος): Φορίδου, Γραικού, Ακιμπάγιεβα, Ασκερίδου, Ταυρίδου, Μπίκου 1, Λαμπρούση, Κάιζερ 3, Φραγκιά 2, Ντόνα, Λασκαρίδου 6, Μανίκα, Συκά, Παρασκευοπούλου.

 

Τελευταία Νέα