Ελευθεριάδου: «Αφιερωμένη και στον Παυλίδη η κατάκτηση της Euroleague»

Ελευθεριάδου: «Αφιερωμένη και στον Παυλίδη η κατάκτηση της Euroleague»

bet365

«Είναι αυτό που λέμε το “γλυκό έδεσε”» δήλωσε η Νικόλ Ελευθεριάδου για την πολύ καλή συνεργασία που υπάρχει με τον νέο προπονητή του Ολυμπιακού, Αλεξάνταρ Τσίριτς.

Στην ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί του Ολυμπιακού στο «Παπαστράτειο» κολυμβητήριο, στάθηκε στις δηλώσεις της η Νικόλ Ελευθεριάδου, μετά τον θρίαμβο επί της Σαμπαντέλ και την εκ νέου κατάκτηση της Euroleague στην υδατοσφαίριση γυναικών.

Παράλληλα η διεθνής περιφερειακή μίλησε για την πολύ καλή συνεργασία που υπάρχει με τον νέο τεχνικό Αλεξάνταρ Τσίριτς, ενώ δεν ξέχασε και τον προκάτοχό του Χάρη Παυλίδη.

Η Ελευθεριάδου είπε: «Νιώθω συγκίνηση, υπερηφάνεια, η ατμόσφαιρα που υπήρχε μας βοήθησε να έχουμε αυτή την απόδοση, ήταν απίστευτος ο παλμός στο κολυμβητήριο. Η άμυνα ήταν το βασικό στοιχείο, γιατί στον αγώνα με την Ουίπεστ κάναμε κάποια λάθη. Για μια ομάδα όπως η Σαμπαντέλ, τα καταφέραμε πολύ καλά. Είμαστε όλες ικανές στην επίθεση και στην άμυνα, έχουμε την ίδια δυναμική να σουτάρουμε.


Η ομάδα δεν επηρεάστηκε, από την αλλαγή προπονητή, ξέραμε ότι τα περιθώρια ήταν πολύ στενά, έπρεπε να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα, είναι αυτό που λέμε το “γλυκό έδεσε”, γιατί υπάρχει πολύ καλή συνεργασία και αλληλοσεβασμός με τον Αλεξάνταρ Τσίριτς
Ολη η ομάδα θέλουμε να αφιερώσουμε το τρόπαιο και στον Χάρη Παυλίδη και τον Κωστή Χατζηδάκη, γιατί ξέρουμε πως και οι ίδιοι χαίρονται αυτή τη στιγμή με την επιτυχία της ομάδας. Εχουν κι αυτοί μερίδιο σε αυτή την κατάκτηση του τροπαίου».

 

Τελευταία Νέα