Στο Κραγκούγιεβατς ο Ολυμπιακός, τι έγινε και τι δεν έγινε στο Β’ όμιλο του Champions League

Δημήτρης Ντζάνης
Στο Κραγκούγιεβατς ο Ολυμπιακός, τι έγινε και τι δεν έγινε στο Β’ όμιλο του Champions League

bet365

Ο Ολυμπιακός είναι στο Κραγκούγιεβατς της Σερβίας για τον αγώνα με τη Ραντνίτσκι, τι δήλωσαν οι προπονητές.

Στην πόλη Κραγκούγιεβατς της Σερβίας βρίσκεται από το απόγευμα της Τρίτης (25/1) ο Ολυμπιακός για να αντιμετωπίσει τη Ραντνίτσκι την Τετάρτη (26/1, 21:30, ΕΡΤ Sports) για την 8η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Τα μέλη της αποστολής του Ολυμπιακού βίωσαν μια απίστευτη ταλαιπωρία εξ αιτίας της κύματος κακοκαιρίας που έπληξε την Αττική, με αποτέλεσμα η άφιξη στον τελικό τους προορισμό να γίνει με καθυστέρηση μιας ημέρας.

Ο αγώνας είναι για την πρεμιέρα του β’ γύρου στον Α’ όμιλο, με τον Ολυμπιακό να βρίσκεται στη 2η θέση και να αναζητά την 8η νίκη που θα τον φέρει ακόμα πιο κοντά στο Final 8 του Βελιγραδίου (30/6-2/7).

«Η διαχείριση του αγώνα από εμάς θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην έκβασή του. Θέλουμε να κάνουμε ένα πολύ προσεκτικό και αποφασιστικό παιχνίδι, με σεβασμό πάντα στη δυναμική του αντιπάλου στην έδρα του. Η ομάδα μας βίωσε μια πρωτοφανή ταλαιπωρία, πριν από ένα σημαντικό ευρωπαϊκό αγώνα, η οποία μας καταπόνησε όλους και δημιούργησε πρόβλημα στην προετοιμασία μας, ωστόσο θα τα δώσουμε όλα για να φύγουμε με τη νίκη από τη Σερβία» δήλωσε στην ιστοσελίδα του συλλόγου ο τεχνικός Θοδωρής Βλάχος.

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Μάρκο Μπίγιατς, Αχιλλέας Γραμματικός, Νίκος Γκίλλας, Ντίνος Γενηδουνιάς, Γιάννης Φουντούλης, Κώστας Γούβης, Γιώργος Δερβίσης, Άντρο Μπούσλιε, Κώστας Μουρίκης, Φιλίπ Φιλίποβιτς, Θανάσης Χρυσοσπάθης, Χριστόδουλος Κολόμβος, Μανώλης Ζερδεβάς.

«Ο Ολυμπιακός είναι ένας από τους βασικούς διεκδικητές του τίτλου, στη μέχρι τώρα πορεία με την Μπρέσια έχουν δείξει αξιοθαύμαστη σταθερότητα. Ελπίζω οι φίλαθλοί μας να γεμίσουν το κολυμβητήριο, οι “κόκκινοι διάβολοι” να δημιουργήσουν μια ωραία ατμόσφαιρα και εμείς να εκπλήξουμε τον Ολυμπιακό» δήλωσε ο τεχνικός της Ραντνίτσκι, Ούρος Στεβάνοβιτς.

Στεβάνοβιτς

Τα παιχνίδια της 8ης αγωνιστικής
Τετάρτη 26 Ιανουαρίου

Ραντνίτσκι - Ολυμπιακός
Νόβι Μπέογκραντ – Μπαρτσελονέτα
Γιαντράν Σπλιτ – Μπρέσια
Φερεντσβάρος – Ντιναμό Τιφλίδας

Η βαθμολογία στον Α’ Όμιλο
1.Μπρέσια 17
2.Ολυμπιακός 16
3.Φερεντσβάρος 13
4.Μπαρτσελονέτα 11
5.Νόβι Μπέογκραντ 11
6.Γιαντράν 6
7.Ραντνίτσκι 4
8.Ντιναμό Τιφλίδας 0

Η Γιουγκ δεν πήγε στην Ιταλία

Το μεγάλο παιχνίδι στην πρεμιέρα του 2ου γύρου για τον Β’ όμιλο δεν έγινε ποτέ. Η Γιουγκ Ντουμπρόβνικ δεν ταξίδεψε στην Ιταλία για το εκτός έδρας αγώνα με την Προ Ρέκο, με αποτέλεσμα η ιταλική ομάδα να παίρνει τη νίκη (10-0) άνευ αγώνα.
Η Γιουγκ είχε γνωστοποιήσει στη LEN πως δεν θα ταξίδευε, καθώς τέσσερις παίκτες της τουλάχιστον παίκτες της ταλαιπωρούνται από κορονοϊό και άλλοι έξι βρίσκονται σε απομόνωση.

Από την πλευρά της η LEN τόνισε πως εξ αιτίας των συνθηκών που έχουν δημιουργηθεί, δεν είναι δυνατή η αναβολή αγώνων και όποια ομάδα δεν εμφανίζεται στην πισίνα, αυτόματα θα χάνει τον αγώνα στα χαρτιά με 10-0.

Τα αποτελέσματα για την 8η αγωνιστική
Ερυθρός Αστέρας – Μαρσέιγ 8-11
Προ Ρέκο – Γιουγκ 10-0 (Άνευ αγώνα)
Σπαντάου Βερολίνου – Όρβοσι 11-12
Ανόβερο – Στεάουα Βουκουρεστίου 13-12

Η βαθμολογία
(Σε 8 αγώνες)

1.Προ Ρέκο 21
2.Μαρσέιγ 21
3.Γιουγκ 15
4.Όρβοσι 13
--------------------
5.Ανόβερο 11
6.Σπαντάου 7
7.Στεάουα 3
8.Ερυθρός Αστέρας 3

 

Τελευταία Νέα