Ολυμπιακός: «Πέταξε» τελικά για τη Σερβία ο Ολυμπιακός

Newsroom
Ολυμπιακός: «Πέταξε» τελικά για τη Σερβία ο Ολυμπιακός

bet365

Η αποστολή της ομάδας πόλο του Ολυμπιακού αναμένεται να φθάσει το απόγευμα στον τελικό της προορισμό, το Κραγκούγιεβατς της Σερβίας.

Έπειτα από μια μεγάλη ταλαιπωρία η αποστολή της ανδρικής ομάδας πόλο του Ολυμπιακού κατάφερε τελικά το πρωί της Τρίτης (25/1) να αναχωρήσει από το αεροδρόμιο «Eλ. Βενιζέλος» για τη Σερβία, για τον αγώνα με τη Ραντνίτσκι Κραγκούγιεβατς το βράδυ της Τετάρτης (26/1, 21:30), στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League.

Η αποστολή του Ολυμπιακού αναχώρησε λίγα λεπτά πριν από τις 10 το πρωί για τη Ζυρίχη και από την ελβετική πόλη με νέα πτήση θα βρίσκεται στο Βελιγράδι γύρω στις 15:00, ώρα Ελλάδας. Από εκεί το ταξίδι θα συνεχιστεί οδικώς για δυο περίπου ώρες μέχρι τον τελικό της προορισμό την πόλη Κραγκούγιεβατς, όταν και θα τελειώσει αυτή η «Οδύσσεια».

Οι παίκτες και τα μέλη της ομάδας είχαν την ατυχία χθες να πέσουν πάνω στην κορύφωση του κύματος κακοκαιρίας «Ελπίς» που έπληξε την Αττική. Έμειναν εγκλωβισμένοι για 12 περίπου ώρες στο αεροδρόμιο «Ε. Βενιζέλος». Είχαν την τύχη, με προσπάθειες της διοίκησης του Ερασιτέχνη, να μεταφερθούν με πούλμαν και να φθάσουν γύρω στα μεσάνυχτα σε ξενοδοχείο της Γλυφάδας, από όπου και επέστρεψαν πολύ νωρίς το πρωί στο αεροδρόμιο.

Η πτήση για Ζυρίχη ήταν προγραμματισμένη για τις 09:00 το πρωί, είχε καθυστέρηση 50 περίπου λεπτών και ήταν η μόνη που είχε αναχωρήσει μέχρι εκείνη τη στιγμή.

 

Τελευταία Νέα