Εντυπωσιακή πρεμιέρα στην Ευρώπη για Βουλιαγμένη, 13-5 την Βαζούτας

Newsroom
Εντυπωσιακή πρεμιέρα στην Ευρώπη για Βουλιαγμένη, 13-5 την Βαζούτας

bet365

Σε υγιεινό περίπατο μετέτρεψε την πρεμιέρα της στην φετινή Ευρωλίγκα η Βουλιαγμένη με τα κορίτσια της Μελιδώνη να επικρατούν στο Βερολίνο της Βαζούτας με 13-5.

Εντυπωσιακά ξεκίνησε ο ΝΟ Βουλιαγμένης τις υποχρεώσεις της στην προκριματική φάση της Ευρωλίγκας Γυναικών στην υδατοσφαίριση. Η ομάδα της Αντιόπης Μελιδώνη επιβλήθηκε με 13-5 στην πρεμιέρα των αγώνων του Ά Ομίλου στο Βερολίνο επί της ουγγρικής Βαζούτας και έθεσε τις βάσεις για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Με βασικό όπλο την άμυνα, η ομάδα του Λαιμού, εξουδετέρωσε τα ατού της αντιπάλου και επέβαλε τον ρυθμό της.

Ο ΝΟΒ μετέχει στον ίδιο όμιλο με την ουγγρική Βαζούτας, την ισπανική Ματαρό, την ιταλική Πάντοβα, την γαλλική Νις, και τη γερμανική Σπαντάου η οποία φιλοξενεί τους αγώνες στο Βερολίνο. Στην επόμενη φάση προκρίνονται οι τρεις πρώτες από τις έξι ομάδες του ομίλου.

Οκτάλεπτα: 3-3, 5-0, 3-1, 2-1

Η σύνθεση και οι σκόρερ του ΝΟΒ:

Κοσιώνη, Καϊάφα, Χυδηριώτη 2, Μουστακαρία 2, Γιαννοπούλου 2, Ριτζ 3, Τανκέεβα, Πάτρα 1, Ανδρεάδη, Διαμαντοπούλου 2, Σάντα 1, Αγγελίδη, Πάτρα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα