Στα «σαλόνια» της Α1 πόλο Ανδρών ο Παναθηναϊκός

Στα «σαλόνια» της Α1 πόλο Ανδρών ο Παναθηναϊκός

bet365

Μετά από ένα χρόνο απουσίας ο Παναθηναϊκός επέστρεψε για να παίξει για 26η σεζόν στο πρωτάθλημα της Α1 πόλο ανδρών.

Μετά από τον Άρη Θεσσαλονίκης και ο Παναθηναϊκός εξασφάλισε την Κυριακή την άνοδο στην Α1 πόλο Ανδρών.

Η ομάδα του Μιχάλη Λαζαρίδη επικράτησε με 9-6 και με 10-7 του Νηρέα Χαλανδρίου στον διπλό ημιτελικό της Α2 που διεξήχθη στη Νέα Σμύρνη και μετά από ένα χρόνο απουσίας επιστρέφει στην Α1.

Ο Παναθηναϊκός θα παίξει για 26η σεζόν στην Α1 την περίοδο 2021-22 και θυμίζουμε ότι η καλύτερη του θέση ήταν η 2η το 2015.

Ο Άρης με τον Παναθηναϊκό θα παίξουν την Δευτέρα (20:00) στο Παλαιό Φάληρο στον τελικό της Α2 για την ανάδειξη του πρωταθλητή.

Οι ομάδες της Α1 της περιόδου 2021-22: Ολυμπιακός, Βουλιαγμένη, Απόλλων Σμύρνης, ΓΣ Περιστερίου, ΠΑΟΚ, Υδραϊκός, ΑΝΟΓ, Πανιώνιος, Παλαιό Φάληρο, ΑΕΚ, Εθνικός Πειραιώς, Χανιά, Χίος, ΟΥΚ Βόλου, Παναθηναϊκός, Άρης Θεσσαλονίκης.

Λαζαρίδης: «Ο στόχος επετεύχθη»

Σε δήλωση του ο Μιχάλης Λαζαρίδης τόνισε: « Ο μεγάλος στόχος επετεύχθη και η ομάδα βρίσκεται και πάλι στη μεγάλη κατηγορία.

Στο αγωνιστικό μέρος ήμασταν συνέχεια μπροστά και δεν κινδυνεύσαμε σε καμία στιγμή του αγώνα.

Ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να επενδύσει στους νέους παίκτες που έχει και στελεχώνουν και τις μικρές εθνικές ομάδες και με 6-7 νέους αθλητές ακόμα να φτάσει όσο ψηλότερα γίνεται. Η διοίκηση είναι δίπλα μας και μας στηρίζει και το αισθανόμαστε όλοι στην ομάδα. Απομένει ο αυριανός αγώνας με τον Άρη που σίγουρα θέλουμε να νικήσουμε για να αποδείξουμε την ανωτερότητα μας».

Οι αθλητές που χάρισαν στον Παναθηναϊκό την άνοδο είναι οι εξής: Δαβίλας, Δανούρδης, Π.Σιαμάς, Ξενάκης , Κανελλόπουλος, Καρακάσης , Αλμυράς , Πετρόπουλος , Ορφανός, Λύκαρης, Τίγκας,Εγνατιάδης, Παλληκάρης, Μαλανδράκης και Δευτεραίος.

 

Τελευταία Νέα