«Ο Αμπντούν στις φλόγες»

«Ο Αμπντούν στις φλόγες»

«Ο Αμπντούν στις φλόγες»

bet365

Ατελείωτα είναι τα ευμενή δημοσιεύματα στην Αλγερία για τον συμπατριώτη τους μεσοεπιθετικό του Ολυμπιακού και σκόρερ του επεισοδιακού ντέρμπι αιωνίων του ΟΑΚΑ Τζαμέλ Αμπντούν.


Αρκετά και συνεχόμενα είναι σε ροή τα δημοσιεύματα στην Αλγερία που αφορούν τον Τζαμέλ Αμπντούν. Ο Αφρικανός μέσος των «ερυθρόλευκων» ο οποίος διάγει το πιο παραγωγικό του δίμηνο στην πειραϊκή ομάδα απολαμβάνει τα αποθεωτικά σχόλια των συμπατριωτών του.

Θα σκοράρει ο Ολυμπιακός και στα δύο ημίχρονα του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης; Παίξτο σε απόδοση 1.91 στην bwin

Το πανέμορφο γκολ, που σημείωσε ο Αμπντούν στην ... κόλαση του ΟΑΚΑ απέναντι στους πράσινους στο 51ο λεπτό του πρόσφατου ντέρμπι αιωνίων ενέπνευσε τους δημοσιογράφους της εφημερίδα «Le Buteur», που έχει τον Αμπντούν να πανηγυρίζει το γκολ του και με λεζάντα: «Ο εκπληκτικός Αμπντούν στις φλόγες».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα