Μέσα ο Μάντζιος, έξω ο Παπουλής
Με μια απογευματινή προπόνηση ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το αυριανό παιχνίδι με τον Πανιώνιο ο ΟΦΗ. Οι κρητικοί έκαναν ασκήσεις με μπάλα, ασκήσεις τακτικής και σπριντ και στη συνέχεια ο Νίκος Αναστόπουλος ανακοίνωσε την αποστολή. Σε αυτή συμπεριέλαβε κανονικά τον Βαγγέλη Μάντζιο, καθώς έδειξε να ξεπερνάει τον τραυματισμό του.
Αντίθετα, άφησε εκτός τον Φώτη Παπουλή, ο οποίος έχει συμπληρώσει κάρτες και είναι τιμωρημένος. Αναλυτικά, στην αποστολή είναι οι Βεζυρίδης, Σαχσανίδης, Γαλανόπουλος, Μπούρμπος, Πίτσος. Μονιάκης, Βάντο, Γεωργίου, Ταυλαρίδης, Σόουζα, Βερόν, Κάλαϊτζιτς, Μποντόρ, Χόρχε Λόπεζ, Ζόρντι Λόπεζ, Σίσιτς, Καμπάνταης, Ουκάρ, Μάντζιος. Ζορμπάς.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
