Δημητρέλος: «Η ΑΕΚ δεν έχει πέσει ακόμα»

Δημητρέλος: «Η ΑΕΚ δεν έχει πέσει ακόμα»

Gazzetta team
Δημητρέλος: «Η ΑΕΚ δεν έχει πέσει ακόμα»

bet365

Ελπίδα... σωτηρίας δίνει για την ΑΕΚ ο Ανδρέας Δημητρέλος, λέγοντας πως η Ένωση δεν έχει υποβιβαστεί ακόμα, ενώ συμπλήρωσε πως θα ζητηθεί οικονομική συνδρομή από τους οπαδούς στην επικείμενη ΑΜΚ.

Μπορεί ο Δικέφαλος να έγραψε την πιο μαύρη σελίδα της ιστορίας του, ο πρόεδρος των «κιτρινόμαυρων» όμως εξακολουθεί να πιστεύει στη σωτηρία του, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως γίνονται κάποιες ενέργειες που κρατούν το θέμα ανοικτό.

«Υπάρχει προγραμματισμένη μια Γενική Συνέλευση, θα αλλάξει το Διοικητικό Συμβούλιο και θα προκηρυχθεί αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Θα ζητήσουμε από τον κόσμο να συνδράμει οικονομικά και να δούμε τι θα μαζευτεί», είπε αρχικά στον τηλεοπτικό σταθμό «kontra», σημειώνοντας πως:

«Η ΑΕΚ δεν έχει ακόμα υποβιβαστεί», αλλά και ότι: «υπάρχουν κάποιες ενέργειες που γίνονται και το θέμα είναι ακόμα ανοικτό». .

Σχετικά με τα χρέη της ΑΕΚ, ο Ανδρέας Δημητρέλος ανέφερε: «Είναι συγκεκριμένα και γνωστά» και μετά τη σημείωση πως «το 80% είναι προς το ελληνικό Δημόσιο», κατέληξε: «Περιμένουμε από τον Νοέμβριο να γίνει μια ρύθμιση που θα κάνει τις δόσεις 48 και θα μπορούμε να τις αποπληρώσουμε. Αυτό δεν έχει γίνει και το περιμένουμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα