«O Ρούνεϊ θα μείνει και του χρόνου!»

«O Ρούνεϊ θα μείνει και του χρόνου!»

Gazzetta team
«O Ρούνεϊ θα μείνει και του χρόνου!»

bet365

Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον διέψευσε τα σενάρια που τον θέλουν τσακωμένο με τον Γουέιν Ρούνεϊ και τόνισε ότι ο παίκτης θα συνεχίσει στο Old Trafford. Παράλληλα, αναφέρθηκε στην αποβολή του Νάνι απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Η απάντηση του «Φέργκι» ήταν απλή και κατανοητή: «Θα είναι εδώ και του χρόνου. Σας το υπόσχομαι», είπε χαρακτηριστικά και διέψευσε κατηγορηματικά τα δημοσιεύματα που ήθελαν τους δύο άνδρες να έχουν πρόβλημα στη σχέση τους λόγω του ότι ο Ρούνεϊ έμεινε εκτός βασικής 11άδας απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ξεκαθάρισε ότι θα παίξει στο παιχνίδι Κυπέλλου με την Τσέλσι, χωρίς ωστόσο να διευκρινίσει αν θα ξεκινήσει βασικός: «Για ποιο λόγο να βοηθήσω κάποιον λέγοντας την ενδεκάδα μου;», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, μίλησε για την αποβολή του Νάνι: «Είναι δύσκολο να διατηρήσεις την πίστη σου στο άθλημα με τέτοιες αποφάσεις. Είναι η τρίτη φορά που αποκλειόμαστε από μια κακή απόφαση, αλλά θα πρέπει να το ξεπεράσουμε». Η... κακή παράδοση του Τσακίρ με αγγλικές ομάδες, όπου απέβαλε συχνά παίκτες, τον είχε προβληματίσει, όπως παραδέχθηκε: «Ανησυχούσα σχετικά με αυτό και το είπα και στους συνεργάτες μου. Όμως πέρασε και δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι γι'αυτό».
Καταλήγοντας, αναφέρθηκε στον Ράφα Μπενίτεθ, ο οποίος συνεχίζει να βρίσκεται στο στόχαστρο των οπαδών της Τσέλσι: : «Δεν θα κλοτσήσω κάποιον που βρίσκεται σε πτώση. Δεν είναι στο χαρακτήρα μου», είπε χαρακτηριστικά ο Φέργκιουσον.
 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα