«Τρέχει» ο Βλάχος, δύσκολα ο Τσουμάγκας

«Τρέχει» ο Βλάχος, δύσκολα ο Τσουμάγκας

Gazzetta team
«Τρέχει» ο Βλάχος, δύσκολα ο Τσουμάγκας

bet365

Τρέχει να προλάβει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ο Βαλεντίνος Βλάχος. Ο νεαρός άσος ακολούθησε μέρος του προγράμματος. Ατομικό για Τσουμάγκα.

Αγώνα δρόμου για να προλάβει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό κάνει ο Βαλεντίνος Βλάχος. Ο νεαρός άσος που είχε χάσει τα παιχνίδια με Πλατανιά και Παναθηναϊκό έκανε μέρος του κανονικού προγράμματος και δεν αποκλείεται τελικά να είναι έτοιμος για το ματς της Κυριακής.

Αντίθετα, τα πράγματα δεν είναι τόσο ευχάριστα για τον Τάσο Τσουμάγκα. Ο αριστερός μπακ της Ένωσης ακολούθησε πρόγραμμα εκγύμνασης και όπως όλα δείχνουν δύσκολα θα προλάβει να είναι έτοιμος.

Στην προπόνηση της Τετάρτης δεν έλαβαν μέρος οι διεθνείς Παπαδημητρίου και Γροντής, ενώ ο Αντώνης Πετρόπουλος πρόγραμμα αποφόρτισης. Η προπόνηση της Πέμπτης είναι προγραμματισμένη για τις 11.00.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα