Ξεσήκωσε τον κόσμο ο Ρόι Κιν!

Θάνος Σαρρής
Ξεσήκωσε τον κόσμο ο Ρόι Κιν!

bet365

Οι δηλώσεις του Ρόι Κιν περί ορθής αποβολής του Νάνι στο ματς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Ρεάλ Μαδρίτης προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων από τους οπαδούς των «Κόκκινων Διαβόλων».

Η αποβολή του Πορτογάλου, μετά την οποία οι Μαδριλένοι έκαναν την ανατροπή, είναι αντικείμενο συζήτησης σε όλο τον ποδοσφαιρικό κόσμο. Ως συνήθως, ο Ιρλανδός πρώην μέσος της Νότιγχαμ Φόρεστ και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν μάσησε τα λόγια του και αυτά που είπε προκάλεσαν αντιδράσεις. «Νομίζω ότι ο διαιτητής στην πραγματικότητα πήρε τη σωστή απόφαση. Όλοι είναι αναστατωμένοι για αυτό και είναι και λίγο κακοδαιμονία, αλλά είναι επικίνδυνο παιχνίδι. Το αν το ήθελε ή όχι είναι άσχετο. Είναι επικίνδυνο παιχνίδι, άρα κόκκινη κάρτα. Πρέπει να προσέχεις τους άλλους παίκτες στον αγωνιστικό χώρο.

Νομίζει ότι θα έχει 20 γιάρδες για τον εαυτό του; Είτε είναι γενναία απόφαση είτε όχι, είναι σωστή. Πάντα λέμε ότι οι διαιτητές παίρνουν πολύ γρήγορα αποφάσεις. Περίμενε λίγα λεπτά. Κάθε φορά στην καριέρα μου που αποβαλλόμουν, πάντα σκεφτόμουν. Έδωσα στον διαιτητή την αφορμή να με αποβάλει; Η απάντηση ήταν ναι. Είναι στα χέρια μας». Σε συνδυασμό με μία ατάκα του Κιν στους Τimes για τον Φέργκιουσον, όπου είχε πει ότι: «Ο κόσμος λέει ότι ο Φέργκιουσον πάντα κάνει αυτό που είναι σωστό για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Δεν νομίζω ότι το κάνει. Κάνει αυτό που είναι σωστό για τον εαυτό του», προκάλεσε αρκετές αντιδράσεις, με οπαδούς της ομάδας να του τα «χώνουν» μέσω twitter!
 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα