ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Το γυαλί ράγισε!

Το γυαλί ράγισε!

Ρότσα: «Περνάμε δύσκολες μέρες»

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει στο blog του για την σχέση Αλαφούζου με Ρότσα και το γυαλί που ράγισε μεταξύ τους, μετά τα όσα έγιναν την Τετάρτη.

Στο τελευταίο μου σχόλιο ανέφερα, ότι μετά τις δηλώσεις του Ρότσα μετά το ματς με την Προοδευτική δύο ήταν οι δρόμοι. Είτε αποχώρηση του προπονητή με παραίτηση , η απόλυση , είτε αναστροφή των όσων έχουν ειπωθεί κυρίως από την πλευρά της διοίκησης και παραμονή του Ρότσα. Τελικά έγινε το δεύτερο.

Ο Αλαφούζος αναίρεσε αυτά που ο ίδιος είχαν αφήσει να εννοηθούν με την δήλωσή του στις 17 Ιανουαρίου , όταν μίλησε για κάθαρση και δημιουργία ενός έντιμου και ηθικού Παναθηναϊκού. Δεν είχε άλλη επιλογή, ίσως, διότι με κάποιους από αυτούς τους παίκτες πρέπει να διαπραγματευτεί την λύση του συμβολαίου τους και λεφτά δεν υπάρχουν για μετρητά.

Το λάθος που έκανε την Δευτέρα ο Αλαφούζος , όταν δημοσιοποίησε τις σκέψεις του πάει τώρα να το μαζέψει ειδικά μετά τις αντιδράσεις των παικτών. Και επειδή ο Ρότσα του είπε ότι έτσι δεν μπορεί να δουλέψει σε μία ομάδα. Εγώ, πάντως, κόντρα στο πολύ θετικό κλίμα, που βγαίνει σήμερα για τη συνέχεια της συνεργασίας των δύο πλευρών θα πω ότι το γυαλί μεταξύ Αλαφούζου, Ρότσα ράγισε μετά τα όσα έγιναν το απόγευμα της Τετάρτης. Και όταν το γυαλί ραγίζει δύσκολα ξανακολλάει, με ότι αυτό συνεπάγεται.

Με λίγα λόγια , κόντρα στο ρεύμα που υπάρχει αυτές τις ώρες, δεν βλέπω να μακροημερεύει ο Χουάν στην θέση, που είναι σήμερα. Και επειδή ίσως δεν θα το θέλει ο ίδιος, που πέρασε δύσκολες ώρες αυτό το τριήμερο με όλα αυτά που έγιναν, αλλά και γιατί είναι θέμα χρόνου να γίνει άλλη μία παρεξήγηση σαν αυτή που έγινε την Τετάρτη μετά τις δηλώσεις με την Προοδευτική. Ο χρόνος θα δείξει...

ΥΓ: Η ΑΜΚ άνοιξε στα 28 εκ. ευρώ και πλέον ο δρόμος είναι ανοιχτός και τα σκυλιά δεμένα , για να μπει ο Φειζάλ . Αλλη δικαιολογία δεν υπάρχει και το ...παραμύθι τελειώνει οριστικά και αμετάκλητα στις 4 Γενάρη. Μακάρι να ήταν αλήθεια , αλλά δυστυχώς τώρα θα αποκαλυφθεί το 15μηνο δούλεμα...