«Μας δίνει αυτοπεποίθηση η νίκη»(vids)

Απόστολος Παγώνης
«Μας δίνει αυτοπεποίθηση η νίκη»(vids)

bet365

Ο Λίνο ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της σημερινής νίκης για τον ΠΑΟΚ και στις δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα στάθηκε στα θετικά που θα φέρει αυτή η επικράτηση.

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός αρχικά αναφέρθηκε στη νίκη επί του Λεβαδειακού.
«Αισθάνομαι ευτυχισμένος και πολύ χαρούμενος. Προσπαθήσαμε να παίξουμε όσο το δυνατόν καλύτερα. Δεν κάναμε κάποιο μεγάλο παιχνίδι, πήραμε όμως αυτό που θέλαμε απέναντι σε μία ομάδα που προερχόταν από συνεχόμενες νίκες. Εμείς είχαμε τρία ματς χωρίς νίκη και ήταν σημαντικό να κερδίσουμε σήμερα».
Για το αήττητο στην Τούμπα: «Η Τούμπα είναι μία δυνατή έδρα και εμείς αισθανόμαστε εμπιστοσύνη με τους φιλάθλους δίπλα μας, Μακάρι να μην έχουμε απώλειες βαθμών στο μέλλον».
Για τη συνέχεια: «Αυτή η νίκη μας δίνει αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια. Στο Κύπελλο πρέπει να είμαστε σοβαροί. Ακόμη και εκεί που θα παίξουμε (σ.σ. στην Κατερίνη) θα είναι ένα δύσκολο ματς και όλοι έχουμε στόχο τη νίκη για να ξεκινήσουμε δυνατά στο θεσμό».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα