Παραλίγο αναβολή στο ΑΕΚ-Πλατανιάς

Παραλίγο αναβολή στο ΑΕΚ-Πλατανιάς

Παραλίγο αναβολή στο ΑΕΚ-Πλατανιάς

bet365

Το υπουργείο Προστασίας του πολίτη ζήτησε, σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, την αναβολή του αγώνα ΑΕΚ-Πλατανιάς για λόγους ασφαλείας αλλά εισέπραξε αρνητική απάντηση.

Την Κυριακή ο μήνας έχει 28 και λόγω των παρελάσεων αλλά και του κλίματος που επικρατεί γενικότερα, στο υπουργείο δημοσίας τάξης σκέφτηκαν ότι θα ήταν καλύτερα να αναβληθεί το ματς του ΟΑΚΑ καθώς υπήρχαν αμφιβολίες για το κατά πόσο θα μπορούσε να σταλεί στο Στάδιο η απαιτούμενη αστυνομική δύναμη.

Θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες στον αγώνα ΑΕΚ-Πλατανιάς; Σε απόδοση 2.10 στην bwin

Από το υπουργείο δημόσιας τάξης ενημέρωσαν σχετικά το υφυπουργείο αθλητισμού αλλά η απάντηση που πήραν ήταν αρνητική, με κύκλους του υφυπουργείου να τονίζουν πως «δεν είναι δυνατόν να αναβάλουμε ένα ματς της ΑΕΚ με τον Πλατανιά στο ΟΑΚΑ. Πήγαμε Δευτέρα το ματς του Παναθηναϊκού, δε χρειάζεται να αλλάξουμε τα πάντα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα