Λίνεκερ, ξανασκέψου το! (vids)

Gazzetta team
Λίνεκερ, ξανασκέψου το! (vids)

bet365

Και στο τέλος... δεν κερδίζουν οι Γερμανοί. Η Σουηδία βρέθηκε πίσω στο σκορ 4-0 στο 56', αλλά με επικό come back έκανε στις καθυστερήσεις το 4-4 στο Βερολίνο. 1-1 στο 94' Ισπανία-Γαλλία. Ηττα για Κύπρο....

Τι μπορείς να κάνεις όταν στο 56' βρίσκεσαι πίσω στο σκορ 4-0 από την Γερμανία; Συνήθως να μαζέψεις όσο γίνεται το σκορ... Οι Σουηδοί, όμως, πλήρωσαν τους Γερμανούς με τη δική τους φιλοσοφία, πάλεψαν μέχρι το τέλος και σε ένα παιχνίδι με απίστευτο φινάλε κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 4-4 στις καθυστερήσεις! Όλα ξεκίνησαν ιδανικά για τους Γερμανούς, με τον Κλόζε να σκοράρει στο 8' και στο 15', για να φτάσει τα 67 γκολ με τα Πάντσερ ένα λιγότερο από τον Γκερντ Μίλερ.

Στο 39' ο Μερτεζάκερ έκανε και το 3-0, με τους φιλοξενούμενους να παραπαίουν και να παραδίδονται πλήρως στον ρυθμό των παικτών του Λεβ. Στο 56' ήρθε ο Οζίλ να κάνει και το 4-0, όμως τίποτα δεν προμήνυε αυτό που θα ακολουθούσε. Ο Ιμπραΐμοβιτς με κεφαλιά στο 62' και ο Λούστιχ στο 64' μείωσαν σε 4-2 και η... μεταμόρρφωση της Γερμανίας ξεκίνησε... Ξαφνικά Μπαντστούμπερ και Μερτεζάκερ έδειχναν αλλού να πατάνε και αλλού να βρίσκονται, με τους Σουηδούς να βγαίνουν στην επίθεση και να πιέζουν.

Στο 76' ο Ελμάντερ έκανε το 4-3, λίγο μετά οι Γερμανοί είχαν δοκάρι με τον Κρόος, ο Σάνα έχασε απίστευτη ευκαιρία για τους Σουηδούς στο τέλος, που τελικά βρήκαν το γκολ της ισοφάρισης στο 3' των καθυστερήσεων με τον Ελμ! Αυτή φυσικά ήταν η πρώτη φορά που η Γερμανία παίρνει προβάδισμα 4 τερμάτων και δε φτάνει στη νίκη, όμως έμεινε για 17ο σερί παιχνίδι για προκριματική φάση Μουντιάλ χωρίς ήττα, με τους Σουηδούς να κάνουν ένα από τα μεγαλύτερα... come back στην ιστορία. Η ατάκα του Λίνεκερ χρειάζεται... ανανέωση.

Μπορεί και με δέκα η Ιταλία
Μέσα σε λίγα λεπτά η Σκουάντρα Ατζούρα προσπάθησε να γκρεμίσει ότι έφτιαξε στο πρώτο μέρος του αγώνα με την Δανία, όμως αν και έπαιξε για 45' με παίκτη λιγότερο πανηγύρισε μεγάλη νίκη με 3-1 με τον Μπαλοτέλι να την υπογράφει! Η ομάδα του Πραντέλι παραμένει με δέκα βαθμούς επικεφαλής του 2ου ομίλου, με 3 νίκες και μία ισοπαλία. Η φιναλίστ του Euro 2012 επέστρεψε μετά από 5 χρόνια στο «Σαν Σίρο», όπου είχε 36 νίκες, 14 ισοπαλίες και μόλις 2 ήττες.

Αν και στο 3' ο «Ιταλός» Μπέντνερ βρέθηκε κοντά στο 0-1, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να καθίσουν στη θέση του οδηγού στο 33', με τον Μοντολίβο της Μίλαν να νικά τον Αντερσεν με δεξί σουτ μετά από ωραίο τακουνάκι του Μπαλοτέλι (1-0). Τέσσερα λεπτά μετά ο Πίρλο έκανε τη σέντρα από δεξιά και ο Ντε Ρόσι με κεφαλιά έγραψε το 2-0, που όμως δεν ήταν το σκορ του ημιχρόνου, αφού ο Κβιστ με ωραίο μονοκόματο σουτ από το ημικύκλιο δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στον Ντε Σάνκτις που πήρε τα γάντια, αφού ο Μπουφόν δεν ήταν έτοιμος.

Δεν έφτανε το 2-1 για την Ιταλία, αφού μόλις μετά από 16 δευτερόλεπτα στο δεύτερο μέρος έμεινε με δέκα παίκτες. Ο Στόκχολμ πίεσε τον Οσβάλντο, ο οποίος εκνευρίστηκε και απάντησε με αγκωνία για να δει απευθείας κόκκινη. Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, η Σκουάντρα Ατζούρα όχι μόνο δεν δέχθηκε άλλο γκολ, αλλά σφράγισε τη νίκη στο 54' μετά από εξαιρετική πάσα του Πίρλο και τσίμπημα της μπάλας από τον Μπαλοτέλι, που διαμόρφωσε το τελικό 3-1 για την φιναλίστ του Euro 2012.

Ιταλία (Τσέζαρε Πραντέλι): Ντε Σάκνκτις, Κιελίνι, Μπαλτσαρέτι, Αμπάτε, Μαρκίζιο (74' Καντρέβα), Μπαλοτέλι (89' Ντέστρο), Μπαρτσάλι, Ντε Ρόσι, Οσβάλντο, Μοντολίβο (86' Τζακερίνι), Πίρλο.

Δανία (Μόρτεν Ολσεν): Αντερσεν, Στόκχολμ, Κίερ, Αγκερ, Γιάκομπσεν, Κβιστ (60' Κάλενμπεργκ), Ερικσεν, Κρον-Ντέλι (83' Γιάκομπ Πόουλσεν), Ρόμενταλ, Σίλμπερμπάουερ (72' Λόρεντζεν), Μπέντνερ.

Όλα... 4 για Ολλανδία!
Μετά τις νίκες σε βάρος της Τουρκίας (2-0), της Ουγγαρίας (1-4) και της Ανδόρας (3-0) η ομάδα του Λουίς Φαν Γκάαλ δεν συνάντησε πρόβλημα ούτε κόντρα στην Ρουμανία (είχε 3x3 στον όμιλο) την οποία συνέτριψε 4-1 στο Βουκουρέστι και έφτασε τους 12 βαθμούς με ενεργητικό 13 γκολ και παθητικό μόλις 2.

Πρώτη καλή φάση στον αγώνα ήταν για τους γηπεδούχους με τον Τόρζε να εκτελεί φάουλ καταπληκτικά όμως η μπάλα τον «έφτυσε» και πήγε στο οριζόντιο του Στεκέλενμπουργκ. Αντίθετα, οι Ολλανδοί ήταν πιο τυχεροί και στην πρώτη φάση που έκαναν άνοιξαν το σκορ. Στο 9' ο Φαν Ντερ Φάαρτ εκτέλεσε το κόρνερ, ο Ταταρουσάνου έδιωξε με γροθιές, η μπάλα πήγε στον Λενς που έπιασε κεφαλιά εκτός περιοχής και παρά την προσπάθεια του Ταμάς την έστειλε στα δίχτυα για το 0-1.

Η συνέχεια είχε μία ευκαιρία για την Ρουμανία με τον Γκρόζαφ (11') και μία διπλή για τους Οράνιε στο 18' με Χούντελααρ και Λενς, όμως οι φιλοξενούμενοι πήραν σοβαρό προβάδισμα νίκης στο 29' μετά από φάουλ του Φαν Ντερ Φάαρτ παιδική αντίδταση της ρουμανικής άμυνας και πλασέ του Μάρτινς Ιντι στην κενή εστία. το σύνολο του Πιτούρκα βρήκε τρόπο να ξαναμπεί στον αγώνα με τον Μαρικά να κάνει τρομερό σλάλομ και ωραίο σουτ έξω από την περιοχή για το 1-2, το οποίο όμως δεν ήταν το σκορ του ημιχρόνου. Στις καθυστερήσεις ο Ταμάς έκανε πέναλτι στον Νάρσινχ και ο Φαν Ντερ Φάαρτ που ήταν μέσα και στα τρία γκολ, έκανε το 1-3 από τη βούλα.

Στην επανάληψη ο ρυθμός ήταν πιο πεσμένος με τους Ολλανδούς να ελέγχουν τον αγώνα. Στο 49' απείλησε ο Φαν Πέρσι και στο 52' ο Στάνκου, με τα επόμενα λεπτά να περνούν χωρίς κάτι το τρομερό. Στο 82' ο Πόπα ανατράπηκε από τον Μέρτενς και οι Ρουμάνοι ζήτησαν πέναλτι, με τον Μαρικά να βλέπει το σουτ να μπλοκάρεται από τους αμυντικούς στο 85'. Το τελικό 1-4 διαμόρφωσε ο Φαν Πέρσι ένα λεπτό μετά από συρτή σέντρα πάρε-βάλε από δεξιά του Νάρσινχ.

Ρουμανία (Βίκτορ Πιτούρκα): Ταταρουσάνου, Γκοϊάν, Ταμάς, Ρατ, Τσιρίτσες, Μπουρκεάνου (61' Λαζάρ), Πιντίλι, Μαρικά, Τόρζε (66' Αντριάν Πόπα), Στάνκου, Γκρόζαφ (75' Μούτου).

Ολλανδία (Λουίς Φαν Γκααλ): Στεκέλενμπουργκ, Χάιτινχα, Φλααρ, Μάρτινς Ιντι, Φαν Ριν, Φαν Ντερ Φααρτ (77' Αφελάι), Νάιτζελ Ντε Γιονγκ, Στρούτμαν, Φαν Πέρσι, Λενς (89' Λενς), Νάρσινχ.

«Αμφισβητούμενο» 4Χ4 για Ρωσία
Η Ρωσία υποδέχθηκε το Αζερμπαϊτζάν στη Μόσχα σε ένα παιχνίδι που έμοιαζε εύκολη υπόθεση για τους παίκτες του Καπέλο. Τελικά, μόνο τέτοιο δεν αποδείχθηκε, καθώς οι Ρώσοι μπορεί να κυριάρχησαν στο παιχνίδι, όμως δεν μπορούσαν με τίποτα να διασπάσουν την αντίπαλη άμυνα και χρειάστηκε ένα αμφισβητούμενο πέναλτι στο 84' για να φτάσουν στη νίκη 1-0. Το παιχνίδι ήταν... μονότερμα, με τον Κερζακόβ να έχει δοκάρι στο πρώτο μέρος και τον Κομπάροβ να χάνει απίστευτες ευκαιρίες.

Κοκόριν και Σαμέντοβ, που είναι μισός Αζέρος-μισός Ρώσος, θα μπορούσαν να είχαν σκοράρει, με την εικόνα να μην αλλάζει στην επανάληψη. Ο Αγκάεβ κρατούσε όρθιο το Αζερμπαϊτζάν μέχρι το 84', όταν ο Μπιστρόβ κέρδισε αμφισβητούμενο πέναλτι (τα ριπλέι δείχνουν το μαρκάρισμα να είναι εκτός περιοχής) και ο Σιρόκοβ από την άσπρη βούλα έκανε το 1-0. Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος, με την Ρωσία να κάνει το 4 στα 4 και τον Ακινφέεβ να κάνει νέο ρεκόρ, κρατώντας την εστία του ανέπαφη για 707 σερί λεπτά (ρεκόρ Ρωσίας και πρώην ΕΣΣΔ).

Γκέλα... ολκής για Πορτογαλία

Και μη... χειρότερα για του Πορτογάλους, που θα πρέπει να λένει και «ευχαριστώ» για την βαθμό που πήραν υποδεχόμενοι την Ιρλανδία. Ο Έλντερ Πόστιγκα ήταν αυτός που στο φινάλε έσωσε τον βαθμό για τους Ίβηρες, οι οποίοι δεν κατάφεραν για δεύτερο σερί ματς να γευτούν την χαρά της νίκης. Σε ρηχά νερά κινήθηκε η ομάδα του Μπέντο, που μάλιστα βρέθηκαν και να κυνηγάει στο σκορ από το 30', χάριν στο πολύ όμορφο γκολ που πέτυχε ο ΜακΓκιν με «σκαφτό» σουτ για το συγκρότημα του Τραπατόνι, έπειτα από ασίστ του Λάφερτι. Στην συνέχεια οι Πορτογάλοι πίεσαν πολύ τους αντιπάλους τους, αδυνατούσαν όμως να βρουν την λύση στην καλά στημένη άμυνα της ιρλανικής ομάδας.

Όλα αυτά μέχρι το 79', όταν ο Πόστιγκα δεν άφησε ανεκμετάλλευτη την ασίστ του Νάνι, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1, που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ. Το αποτέλεσμα αυτό έφερε πλέον τους Ίβηρες στο -5 από την κορυφή όπου κατοικοεδρεύουν οι Ρώσοι, ενώ πλέον έχουν και... συγκάτοικο το Ισραήλ στην δεύτερη θέση και τους επτά βαθμούς, έπειτα από την νίκη του επί του Λουξεμβούργου.

Deja vu για Κύπρο
Στα Τίρανα η Κύπρος κρατούσε μέχρι το τελευταίο 10λεπτο την ισοπαλία. Στο φινάλε όμως κατέρρευσε και τελικά ηττήθηκε με 3-1 από την Αλβανία. Το ίδιο ακριβώς συνέβη και τώρα με τη Νορβηγία να βρίσκεται στον ρόλο του θύτη. Μέχρι το 81' το σκορ ήταν 1-1 και σε ένα δίλεπτο οι Κύπριοι κατάφεραν να χαλάσουν ό,τι έχτιζαν μέχρι εκείνη τη στιγμή. Το εύστοχο πέναλτι του Ελιουνούσι (ανατροπή Χαραλάμπους στον Κινγκ) και το γκολ του Κινγκ (83') διαμόρφωσαν το 3-1 υπέρ των Σκανδιναβών. Οι γηπεδούχοι που προηγήθηκαν με τον Αλωνεύτη (42') δεν το χάρηκαν για πολύ, καθώς ισοφαρίστηκαν στο αμέσως επόμενο λεπτό από τον Χάγκελαντ. Στάθηκαν βέβαια και άτυχοι, μιας και ο Εφραίμ σημάδεψε δύο φορές το δοκάρι (11', 76'), κάτι που είχε κάνει ενδιάμεσα και ο Ρίισε (21').
ΚΥΠΡΟΣ (Νίκος Νιόπλιας): Κίσσας (52' Γιωργαλλίδης), Σολωμού, Α. Χαραλάμπους (46' Δημητρίου), Τζούνιορ, Η. Χαραλάμπους, Λαμπάν, Ντοπρασίνοβιτς, Νικολάου, Χριστοφή, Εφραίμ, Αλωνεύτης (88' Μυτίδης).

Αποχαιρέτησε η Τουρκία
Η δεύτερη διαδοχική ήττα σήμανε ουσιαστικά για την Τουρκία τον αποκλεισμό. Πλέον οι γείτονες μας απέχουν έξι βαθμούς από τη 2η θέση που θα μπορούσε να τους στείλει τουλάχιστον σε μπαράζ. Ωστόσο, έχουν μόνο τρεις βαθμούς και Ουγγαρία-Ρουμανία από εννέα. Αυτό σημαίνει πως είναι αδύνατο να γκελάρουν συνέχεια και οι δύο. Το τέλος των ελπίδων τους οι Τούρκοι το βίωσαν στη Βουδαπέστη. Εκεί όπου ναι μεν προηγήθηκαν με τον Ερντίντς (22'), αλλά ο Κόμαν ισοφάρισε για τους Ούγγρους, οι οποίοι μπήκαν πολύ δυνατά στην επανάληψη. Σάλαϊ (50') και Γκέρα με πέναλτι (57') έφεραν τους γηπεδούχους στη 2η θέση πίσω από τους Ολλανδούς.

Κορυφή με Κροατία το Βέλγιο
Δεν λέει να αφήσει τα ψηλά πατώματα η ομάδα του Μαρκ Βίλμοτς, η οποία επικράτησε εντός έδρας της Σκωτίας (2-0) και με δέκα βαθμούς μετά από 4 ματς είναι στην πρώτη θέση του 1ου ομίλου με δέκα βαθμούς μαζί με την Κροατία. Τα γκολ για τους Κόκκινους Διαβόλους που έχουν 3 νίκες και μία ισοπαλία (1-1 με Κροατία) πέτυχαν οι Μπεντέκε (κεφαλιά στο 69') και Κομπανί (σουτ στο 71').

Στα «Χ»ασομέρια οι Γάλλοι
Στο 88' ο Ζοσέ Μουρίνιο θα τραβούσε τα μαλλιά του. Στοο Ισπανία-Γαλλία ολοκληρωνόταν ο πενθήμερος εφιάλτης του με τις Εθνικές ομάδες που ξεκίνησε την περασμένη Παρασκευή. Τότε ήταν οι Φάμπιο Κοεντράο και Μαρσέλο που τραυματίστηκαν σοβαρά και τώρα είδε τους Αρμπελόα και Μενζεμά να αποχωρούν κουτσαίνοντας από το τερέν του «Βιθέντε Καλδερόν». Και ενό ο προπονητής της Ρεάλ λογικά θα βλαστημούσε, οι Γάλλοι πανηγύριζαν για την αναγκαστική αλλαγή του Μπενζεμά με τον Ζιρού. Ο τελευταίος ήταν που μπήκε στο ματς δύο λεπτά πριν το 90' και στο 94' έσωσε την τιμή της χώρας του, χαρίζοντας της με το κεφάλι την ισοπαλία (1-1).

Ηταν ένα περίεργο ματς που είχε δύο αφεντικά. Οι Ισπανοί κυριάρχησαν στο πρώτο μέρος. Σε αυτό το διάστημα άνοιξε το σκορ σε άδειο τέρμα ο Σέρχιο Ράμος (25'), με τον Γιορίς να κρατάει ζωντανούς τους Τρικολόρ, αποκρούοντας (42') το πέναλτι του Φάμπρεγας (ανατροπή του Πέδρο από τον Κοσιελνί). Λιγο νωρίτερα (39') οι Γάλλοι είχαν αδικηθεί, καθώς το γκολ του Μενέζ ακυρώθηκε λανθασμένα ως οφσάιντ. Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι έγιναν πιο επικίνδυνοι και στο φινάλε δικαιώθηκαν, με συνέπεια η μοιρασιά να συνεπάγεται ότι οι δύο χώρες εξακολουθούν να πηγαίνουν χέρι χέρι στην κορυφή του 9ου ομίλου. Το γκολ που δέχτηκε ο Κασίγιας σταμάτησε το ρεκόρ απαραβίαστης εστίας των Ταύρων στα 821 λεπτά, αλλά τουλάχιστον οι Ισπανοί διέυρυναν σε 49 ματς το εντός έδρας αήττητο που τρέχουν το εντός έδρας αήττητο τους και πάνε για ένα μεγάλο ρεκόρ (το Μεξικό έχει 51)!

Ισπανία: Κασίγιας, Μπουσκέτς, Σέρχιο Ράμος, Αρμπελόα (49' Χουανφράν), Ζορντί Αλμπα, Τσάμπι Αλονσο, Τσάβι, Ινιέστα (76' Τόρες), Σίλβα (12' Καθόρλα), Φάμπρεγας, Πέδρο

Γαλλία: Γιορίς, Κοσιελνί, Σακό, Ντεμπισί, Εβρά, Ματουιντί, Γκοναλόν (55' Βαλμπουενά), Καμπάιγ, Ριμπερί, Μπενζεμά (88' Ζιρού), Μενέζ (67' Σισοκό).

1ος Όμιλος
Αποτελέσματα
Βέλγιο - Σκωτία 2-0
69' Μπεντέκε, 71' Κομπανί

Κροατία - Ουαλία 2-0
27' Μάντζουκιτς, 57' Εντουάρντο

ΠΓΔΜ - Σερβία 1-0
59' πεν. Ιμπραΐμι

Βαθμολογία
1. Βέλγιο 4 10 8-1
2. Κροατία 4 10 6-2
3. ΠΓΔΜ 4 4 3-4
4. Σερβία 4 4 6-5
5. Ουαλία 4 3 3-11
6. Σκωτία 4 2 2-5

Επόμενη αγωνιστική 22/3
ΠΓΔΜ - Βέλγιο
Κροατία - Σερβία
Σκωτία – Ουαλία

2ος Όμιλος
Αποτελέσματα
Τσεχία - Βουλγαρία 0-0

Ιταλία - Δανία 3-1
33' Μοντολίβο, 37' Ντε Ρόσι, 54' Μπαλοτέλι - 45' Κβιστ

Βαθμολογία

1. Ιταλία 4 10 10-4
2. Βουλγαρία 4 6 4-3
3. Τσεχία 3 5 3-1
4. Αρμενία 3 3 2-4
5. Δανία 3 2 2-4
6. Μάλτα 3 0 1-6

Επόμενη αγωνιστική 22/3
Βουλγαρία - Μάλτα
Τσεχία – Δανία

3ος Όμιλος
Αποτελέσματα
Ν. Φαρόε - Ιρλανδία 1-4
68' Χάνσεν - 45' Γουίλσον, 52' Γουόλτερς, 73' αυτ. Ζουστινιούσεν, 88' Ο' Ντία

Αυστρία - Καζακστάν 4-0
23',64' Γιάνκο, 71' Αλάμπα, 90' Χάρνικ

Γερμανία - Ολλανδία 4-4
8',15' Κλόζε, 39' Μερτσεζάκερ, 56' Οζίλ, - 62' Ιμπραΐμοβιτς, 64' Λούστιχ, 76' Ελμάντερ, 90' Ελμ

Βαθμολογία
1. Γερμανία 4 10 15-6
2. Σουηδία 3 7 8-5
3. Ιρλανδία 3 6 7-8
4. Αυστρία 3 4 5-2
5. Καζακστάν 4 1 1-8
6. Ν. Φαρόε 3 0 2-9

Επόμενη αγωνιστική 22/3
Αυστρία - Ν. Φαρόε
Σουηδία - Ιρλανδία
Καζακστάν - Γερμανία

4ος Όμιλος
Αποτελέσματα
Ρουμανία - Ολλανδία 1-4
40' Μαρικά - 9' Λανς, 29' Μάρτινς, 45' πεν. Φαν ντερ Φαρτ, 86' Φαν Πέρσι

Ανδόρα- Εσθονία 0-1
57' Όπερ

Ουγγαρία - Τουρκία 3-1
31' Κόμαν, 50' Σζαλάι, 57' πεν. Γκέρα - 22' Ερντίν

Βαθμολογία
1. Ολλανδία 4 12 13-2
2. Ουγγαρία 4 9 10-5
3. Ρουμανία 4 9 8-4
4. Τουρκία 4 3 4-6
5. Εσθονία 4 3 1-6
6. Ανδόρα 4 0 0-13

Επόμενη αγωνιστική 22/3
Ανδόρα - Τουρκία
Ολλανδία - Εσθονία
Ουγγαρία - Ρουμανία

5ος Όμιλος

Αποτελέσματα
Κύπρος - Νορβηγία 1-3
42' Αλωνεύτης - 44' Χάνγκελαντ, 82' πεν. Ελιονούσι, 83' Κινγκ

Ισλανδία- Ελβετία 0-2
66' Μπαρνέτα, 79' Γκαβράνοβιτς

Αλβανία - Σλοβενία 1-0
36' Ροσί

Βαθμολογία
1. Ελβετία 4 10 7-1
2. Νορβηγία 4 7 6-5
3. Αλβανία 4 6 5-5
4. Ισλανδία 4 6 4-4
5. Σλοβενία 4 3 3-6
6. Κύπρος 4 3 4-8


Επόμενη αγωνιστική 22/3
Σλοβενία - Ισλανδία
Νορβηγία - Αλβανία
Κύπρος - Ελβετία

6ος Όμιλος
Αποτελέσματα
Ρωσία - Αζερμπαϊτζάν 1-0
84' πεν. Σιρόκοφ

Ισραήλ - Λουξεμβούργο 3-0
13', 48' Χέμεντ, 35' Μπεν Μπασάτ
Πορτογαλία - Β. Ιρλανδία -

Πορτογαλία-Ιρλανδία 1-1 Πόστιγκα 79' - 30' ΜακΓκιν

Βαθμολογία
1. Ρωσία 4 12 8-0
2. Ισραήλ 4 7 10-5
3. Πορτογαλία 4 7 6-3
4. Β. Ιρλανδία 3 2 2-4
5. Αζερμπαϊτζάν 3 1 1-5
6. Λουξεμβούργο 4 1 2-12

Επόμενη αγωνιστική 22/3
Β. Ιρλανδία - Αζερμπαϊτζάν

8ος Όμιλος
Αποτελέσματα
Ουκρανία - Μαυροβούνιο 0-1
45' Νταμιάνοβιτς

Σαν Μαρίνο - Μολδαβία 0-2
73' πεν. Νταντού, 78' Επουρεάνου

Πολωνία - Αγγλία (Αναβλ. Το ματς θα γίνει σήμερα (17/10)

Βαθμολογία
1. Αγγλία 3 7 11-1
2. Μαυροβούνιο 3 7 9-2
3. Πολωνία 2 4 4-2
4. Μολδαβία 4 4 2-7
5 Ουκρανία 3 2 1-2
6. Σαν Μαρίνο 3 0 0-13


Επόμενη αγωνιστική 14/11
Μαυροβούνιο - Σαν Μαρίνο


9ος Όμιλος
Αποτελέσματα
Λευκορωσία - Γεωργία 2-0
6' Μπρεσάν, 28' Ντράγκουν

Ισπανία - Γαλλία 1-1
25' Ράμος - 90' Ζιρού

Βαθμολογία
1. Ισπανία 3 7 6-1
2.Γαλλία 3 7 5-2
3.Γεωργία 4 4 2-4
4.Λευκορωσία 4 3 3-8
5.Φινλανδία 2 1 1-1

Επόμενη αγωνιστική 22/3
Γαλλία - Γεωργία
Ισπανία - Φινλανδία

 

Τελευταία Νέα