«Λαμπρό μέλλον για Γιούβε»

«Λαμπρό μέλλον για Γιούβε»

Gazzetta team
«Λαμπρό μέλλον για Γιούβε»

bet365

Σίγουρος για τα αποτελέσματα του πλάνου που έχει τεθεί στη Γιουβέντους από τον Αντρέα Ανιέλι εμφανίστηκε ο Μπέπε Μαρότα.

Ο Ανιέλι ανέλαβε την προεδρία της Μεγάλης Κυρίας το καλοκαίρι του 2010 και κατάφερε να την επαναφέρει στην κορυφή του ιταλικού ποδοσφαίρου σχεδόν άμεσα. Με δεδομένο το νέο γήπεδο, τις συμφωνίες με χορηγούς και γενικά το πλάνο που έχει τεθεί, ο Μαρότα έστειλε μήνυμα αισιοδοξίας προς τους οπαδούς της ομάδας.

«Δεν πρόκειται να πω ονόματα για τα μεταγραφικά. Η ομάδα είναι δυνατή αλλά θα την ενισχύσουμε κι άλλο τον Ιανουάριο αν κρίνουμε ότι έτσι πρέπει να γίνει. Οι τιφόζι της Γιουβέντους πρέπει να είναι ήρεμοι και αισιόδοξοι καθώς το πλάνο που έχει ο πρόεδρος Ανιέλι είναι σωστό και όλα λειτουργούν όπως πρέπει» είπε ο Μαρότα που αναφέρθηκε και στον τρόπο που πρέπει να δουλεύουν πλέον οι ιταλικές ομάδες.

«Το 2003 η Ιταλία ήταν πρώτη στη βαθμολογία της UEFA και είχε τρεις ομάδες στους ημιτελικούς του Champions League. Τώρα, σχεδόν δέκα χρόνια μετά, είμαστε στην 4η θέση της UEFA και θα πρέπει αυτό να αλλάξει. Η Γιουβέντους δείχνει πώς μπορείς να βελτιωθείς, το έδειξε με την κατασκευή του νέου γηπέδου από την οικογένεια Ανιέλι και όπως έχω ξαναπεί θα πρέπει οι ιταλικές ομάδες να επενδύσουν και στους πιτσιρικάδες».

Στην Ελλάδα οι Ακαδημίες της Γιουβέντους βρίσκονται στα Εκπαιδευτήρια Κωστέα-Γείτονα, τα οποία έχουν αναλάβει την διεύθυνση των Ακαδημιών της «Μεγάλης Κυρίας» εκτός Ιταλίας.

 

SERIE A Τελευταία Νέα