«Αγγλία ή Μπολόνια για Ραμίρες»

«Αγγλία ή Μπολόνια για Ραμίρες»

bet365

Ο ατζέντης του Γκαστόν Ραμίρες, Όσκαρ Μπατανκούρτ, αποκάλυψε ότι η Μπολόνια έχει δεχθεί πρόταση μόνο από την Τότεναμ, ενώ τόνισε ότι η Ίντερ δεν μπορεί να ανταγωνιστεί τους Άγγλους.

Ο Γκαστόν Ραμίρες είναι από τα πιο hot ονόματα στην Ιταλία τον τελευταίο χρόνο, όμως τα πολλά χρήματα που ζητάει η Μπολόνια για την παραχώρησή του αποτελούν εμπόδιο για όλους τους ενδιαφερόμενους. Αρχικά, η Λίβερπουλ φερόταν να είναι κοντά στην απόκτησή του, όμως με δηλώσεις του ο ατζέντης του 21χρονου Ουρουγουανού μέσου αποκάλυψε ότι μόνο η Τότεναμ έχει καταθέσει πρόταση, το ενδιαφέρον των κόκκινων έχει ατονίσει, η Ίντερ δεν μπορεί να ανταγωνιστεί οικονομικά τους Άγγλους και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ο πελάτης του να μείνει τελικά στην Μπολόνια.

«Είναι αλήθεια ότι υπήρξαν διαπραγματεύσεις με την Λίβεπουλ. Μιλήσαμε με κάποιους ανθρώπους πολύ κοντά στην ηγεσία της ομάδας, όμως μέχρι εκεί. Η μοναδική πρόταση είναι από την Τότεναμ, που προσέφερε 16 εκατ. ευρώ στην Μπολόνια. Η μεταγραφή δεν προχώρησε, γιατί ο μισθός που προσέφεραν ήταν πολύ μικρός και για μία τόσο μικρή διαφορά με τον τωρινό του μισθό, ο Ραμίρες προτιμά να μείνει στην Μπολόνια.

Παρόλα αυτά, οι Άγγλοι μπορεί να επανέλθουν μετά την πώληση του Μόντριτς και σε αυτή την περίπτωση η συμφωνία μπορεί να κλείσει. Η Ίντερ ενδιαφέρεται, όμως δεν μπορεί να ανταγωνιστεί οικονομικά τους Άγγλους. Οι νερατζούρι θέλουν να βάλουν και άλλους παίκτες στη συμφωνία, προκειμένου να μειώσουν την τιμή, όμως η Μπολόνια θέλει μόνο χρήματα, καθώς ποσοστό θα πάρει και η Πενιαρόλ», ήταν οι δηλώσεις του Όσκαρ Μπατανκούρτ.

 

SERIE A Τελευταία Νέα