«Η Ιταλία δεν έχει γκολτζή»

Gazzetta team
«Η Ιταλία δεν έχει γκολτζή»

bet365

Ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν, Κάρλο Αντσελότι, τόνισε ότι το βασικό πρόβλημα της Εθνικής Ιταλίας είναι το γκολ, ενώ χαρακτήρισε φαβορί για την κατάκτηση του Euro την Ισπανία.

«Στη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου η Ιταλία έπαιξε πολύ καλά και ήταν μια δεμένη ομάδα. Στο δεύτερο, όμως, άλλαξε τελείως η φιλοσοφία του παιχνιδιού τους. Έδωσαν περισσότερη έμφαση στην άμυνα, έχοντας στόχο να διατηρήσουν το προβάδισμά τους. Δεν επρόκειτο για καλή ιδέα κατά τη γνώμη μου. Το πρόβλημα της Ιταλίας ήταν πως δε μπορούσε να πετύχει γκολ, αφού η ομάδα δε διαθέτει παίκτη που να πετυχαίνει τέρματα. Ο Μπαλοτέλι και ο Κασάνο δεν σκοράρουν αρκετά», τόνισε ο Iταλός τεχνικός της Παρί Σεν Ζερμέν και πρόσθεσε, σχετικά με τις πιθανότητες κατάκτησης της Γαλλίας:

«Δε νομίζω πως η Γαλλία μπορεί να κατακτήσει το Euro. H Ισπανία είναι το φαβορί. Πρόκειται για την πιο ισορροπημένη ομάδα. Η Γερμανία είναι επίσης μία πολύ δυνατή ομάδα. Νομίζω πως η Γαλλία θα φτάσει στα προημιτελικά και ελπίζω το ίδιο και για την Ιταλία».

Θα σημειώσει περισσότερα από 1,5 τέρματα η Ιταλία επί της Ιρλανδίας; Σε απόδοση 1.35 στην bwin

Όσον αφορά τους παίκτες που ξεχωρίζουν είπε: «Ο επιθετικός της Πολωνίας Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι είναι πολύ καλός και πολύ γρήγορος. Ξέρω πως διένυσε μια πολύ καλή σεζόν στη Μπορούσια Ντόρτμουντ, αλλά μερικές φορές είναι δύσκολο να διατηρήσεις την καλή αυτή επίδοση και στο Euro. Επίσης, μου αρέσει και ο Μάριο Μάντζουκιτς της Κροατίας, ο οποίος βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικός όσον αφορά τις κεφαλιές».

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

Τελευταία Νέα