Αναμονή για Μάρκος Αντόνιο

Αναμονή για Μάρκος Αντόνιο

Gazzetta team
Αναμονή για Μάρκος Αντόνιο

bet365

Ο Μάρκος Αντόνιο παραμένει στην κορυφή της λίστας του ΠΑΟΚ, ο οποίος του έχει καταθέσει πρόταση και περιμένει την απάντησή του, έχοντας ξεκαθαρίσει ότι δεν μπορεί να ανέβει πάνω από τις 300.000. ευρώ.

Ο 29χρονος κεντρικός αμυντικός ζητάει 350.000, ωστόσο στον ΠΑΟΚ έχουν θέσει ταβάνι τις 300.000 για κάθε χρόνο και δεν μπορούν να ξεπεράσουν το ποσό αυτό. Σύμφωνα με το Goal, ο Βραζιλιάνος παρουσίασε καλύτερες προτάσεις από Κύπρο και Ρωσία, τις οποίες ο δικέφαλος δεν μπορεί να ακολουθήσει και πλέον περιμένει από τον παίκτη να κάνει την τελική του επιλογή.

Παράλληλα, οι πληροφορίες τον θέλουν να έχει ξεμπλέξει από την Ραπίντ Βουκουρεστίου, χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάτι επίσημο κι αν στον ΠΑΟΚ δουν τα... δύσκολα, είναι πιθανόν να κινηθούν μέσω FIFA για να προσεγγίσουν τον παίκτη. Ο Βρύζας έλεγε στο χθεσινό Δ.Σ ότι πρέπει να γίνει μια καλή μεταγραφή για να αλλάξει το κλίμα και αποφασίστηκε η ομάδα να επικεντρωθεί στην περίπτωση του Μάρκος Αντόνιο, περιμένοντας πλέον την τελική απάντησή του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα